• enlightened
    Azért egy két dolgot, tisztáznék a lopakodással kapcsolatban. Ugyanis egy pontot se kell a stealthbe tenned, ahhoz hogy mások háta mögé mehess. De ezt onnan is lehet tudni, hogy a stealth irja minden egyes pontnál hogy mit ad. Először láthatóvá teszi az ellenek feje folott hogy alerten vannak e vagy nyugiban. Késobb ad egy skillt amivel zajtalanul tudsz menni állva is, majd láthatatlanságot.

Amit elfelejtettél és valoszinuleg ezért nem tudsz recruittal lopakodni. a SOUND DAMPENING attributum a ruhádon. Ha sima ingbe mész ki a pályára akkor ez 5. AZ 5 megfelelő ahhoz hogy hang nélkul pucsitva oda tudj menni a másik mogé és leusd, persze az ing kevésbé véd a golyok ellen. Ha nehézpáncélba mész ki aminek a SOUND DAMPENINGje kb 2. Akkor tok mind1 hogy tettél e stealthre vagy nem, kiszurnak a hátuk mogott, mert hangos vagy.

Nagyon nem szeretem a félretájékoztatásokat, egyszer már kiborultam miatta. Légyszíves figyeljetek oda rendesen a játékban minden egyes értékre s utána írjatok guide-ot.

A field agent és a recruit is ugyanugy lopakodik, ha ugyanazt a ruhát adod rájuk az elejétől kezdve. A stealth plusz funkciot ad amik nagyon hasznosak. DE mégegyszer nyomatékositom, ha csak szimplán guggolva oda akarsz menni valaki mogé és leutni, nem kell egy pontot se pakolnod bele, csupán olyan ruhába kell kimenned aminek a sound dampeningje 5 vagy 6. Az ingé 5, később albatross ha jóba vagytok vele, akkor elad majd egy olyant 150k körül aminek 6. Én recruittal már a game végefelé vok másodszorra tolom, és egy pontot se raktam a stealthbe, de rendesne lopakodva utom le az elleneket, ahol nem lehet ott megy a gránát. Én az assault rifle sabotage és technical aptitudera RAKTAM CSAK!!! STEALTHBE NEM KELL RAKNOD EGY PONTOT SE! NAGYON HASZNOS HA TESZEL A PLUSZ SKILLEK MEG FUNKCIOK MIATT! DE NEM KÖTELEZŐ, ANÉLKÜL IS LOPAKODHATSZ ingben.