Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

# Eurogamer - 7/10
# CVG - 8.4/10
# Bit-Tech - 5/10
# PlayStation Lifestyle - 7/10
# Eurogamer Germany - 8/10
# VideoGamer - 6/10
# Destructoid - 2/10
# Supa-9/10<#eljen>Tobbre most nincs idom<#email>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Fpocok
Na bazze, Brayko jól megszopatott, elsõ halálom. Na majd holnap elkapom <#boxer><#boxer>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Nah azért ez tulzás a destructoidtól :S

én a Videogamerrel értek egyet.

grebber
Befutottak az elsõ Alpha Protocol értékelések!

A magyar gamerek persze már tudják a májusi GameStarból, hogy az Alpha Protocol nem rossz játék, de azért nézzük, mit szóltak hozzá a többiek.

Chavalier kollega nem is tudom mióta várta már az Obsidian elsõ saját alkotását. Az Alpha Protocol végre nem egy BioWare játék folytatása, az egész projekt az Obsidian keze munkáját dicséri. S hogy mennyire sikerült a srácoknak nagyot alkotniuk? Néhány bosszantó hiba ellenére, az Alpha Protocol mindenképpen figyelemreméltó alkotás, de sajnos a hosszú fejlesztési idõ meglátszik a kinézeten.

# Eurogamer - 7/10
# CVG - 8.4/10
# Bit-Tech - 5/10
# PlayStation Lifestyle - 7/10
# Eurogamer Germany - 8/10
# VideoGamer - 6/10
# Destructoid - 2/10

Ezek a pontok az Xbox verzió minõségét reprezentálják, és a Destructoid pont szerintem nem kicsit túlzás. Igaz, az Alpha Protocol messze nem hibátlan, néhol idegesítõ, de az tuti, hogy nem 2/10.

info: Gamestar

Itt ez a 2/10-es teszt ha valaki kiváncsi rá!

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Odébb kell hogy legyen a vége mert állitolag min 20+ óra ,ami persze kitolható szöszmötölésel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Miután megcsináltam a recruitot, ugye megint választhatok kaszt, viszont a statjaim nem változnak, bármelyiket választom. Ezek szerint akkor késõbb olyan dolgokat kapok, ami pl csak engineer kaphat meg? Az lettem.

Fpocok
Bal oldalit WASD vel mozgatod, spacel rakod le, másikat egérrel, klikkel kapcsolod be.

Én úgy szoktam, hogy megnézem a két számsor elsõ két betûjét. Aztán keresek olyan számokat amik nem pörögnek és vizszintesen el megyek a bal végére, ahol még nem mozog, és akkor oda kell az egyik. Megnézed az mivel kezdõdik, és oda berakod a megfelelõt :D

Shep
Ilyen rövid? 30+ óráról volt szó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

enlightened
Na sikerült kicsit leállnom a gamerõl mert reggel óta tolom az eredetivel. Nagyon nagyon nagyon jó game. Nekem kicsit rövid mert már a végén vagyok nagyon. Tudom, hgogy ujra lehet játszani valoszinuleg ujra is fogom, csak azért tobb mellékkuldetésre számitottam, a mellékkuldetések nem is igazán mellékkuldetések kb annyi hogy a missionon belul bemész egy szobába ahova amugy mnem biztos hogy bemennél-

Tatyla
jahogyja köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Így már más, mostmár tudom ,hogy a RF3-ból meg a MW-bõl volt ismerõs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rotator
Mert nem is, az egy 70 éves bácsi. :)
Õ az igazi hang

Shep
Bal oldalit WASD-vel mozgatod és SPACE-el rögzíted, jobb oldalit meg egérrel és bal gombbal rögzíted.

Shep
Nem is gondoltam a hangja alapján, hogy ilyen régi motorosról van szó.

Shep
Hát igen, pedig minden adott volt, mert ugye ez is U3 engine.

rotator
Ez jó hír, már nagyon vártam ezt a játékot, de sajnos csak jövõ héten tudom megvenni, ezért letöltöttem (idei elsõ warezolásom :D), hogy hétvégén is tolhassam kicsit, viszont teljesen játszhatatlan ezzel a kamerás szopatással.

Solid Snake
Mintha magam írtam volna <#eljen> Lehet fikázni, de akkor is
egy jó kis játék. Ha elkezded nem tudod abbahagyni, a hangulata
nagyon jó. Istenem milyen game lehetett volna ezzel a tartalommal,
és a Splinter cell kinézetével, na majd a következõ rész....
Tatyla
na ezt e a számítógép feltörést magyarázza már el valaki hogy mûködik,addig eljutottam hogy megtaláltam az elsõ nem mozgó betû/szám sort és utána?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Egyébként a fegyverkereskedõs küldetésénél ha úgy beszélünk az elején az õrrel akkor el lehet menni a végéig lövöldözés nélkül is?

Shep
Egyébként a fõhõs hangja nekem ismerõs, kinek adta még a hangját mostanában?

wedge31
Három óra játék után simán 10/8.5-ös nálam a játék.
A hangulat ,gameplay, hangok, zene/ thorton szinkronja egy élmény/ ,rpg elemek és a legfontosabb a rengeteg választási lehetöség mind 9-es.

A graf,animácio 10/6-os de megértem ha valaki 5-re pontozza.
Akadás, nyögés stb nincs ezzel megint a warezosokat szopatják.

Összeségében 3-4 végigjátszás van a játékban.

Shep
Ja egyébként én többet vártam, annyira illúzió romboló, hogy ilyen 2x2-es helyszínek vannak és minden le van zárva, így olyan mintha egy stúdióban lennék. Régen ez egy sima akció játékban elment, de ez mégiscsak egy RPG akar lenni nem? ME 1-2-ben is eléggé be volt határolva a mozgásterünk, de ott valahogy nem érzõdött ennyire a korlátozás. Egyébként a karakter mozgásokban szerintem nem is Mike mozgása a leggázabb (azzal nincs is igazán bajom) hanem az ellenfeleké, hát az valami borzalom lett. Nem is tudom már melyik játék volt amelyikben totál így mozogtak a katonák, ráadásul ugyanígy tartották karjukat és ugyanúgy hátizsák volt rajtuk, mondjuk nem is ez a fõ gond hanem az ,hogy csúsznak a talaj felett.

Shep
Na megnéztem jobb lett tõle, bár még mindig nem tökéletes, de már elfogadható. Egyébként a lopakodós játék szerintem piszok nehéz lett úgyhogy el is kezdtem gyúrni a pisztolyra, most már tudok ilyen precíziós belassulós sorozat lövést.

zorrobomber
nfo szerint a szaggatást is javítja <#eljen>

zorrobomber
Burn Notice power, de ha már sori, én most Chuck-ot darálok, az is segíti a beleélést :)

Fpocok
Nekem sikerült belõnöm a régivel. De jó ha van fix.

Szóval eddig csináltam pár gyakorlást és olyan mint amire számítottam.

Most ne nevessetek, de... Ismeritek a Burn Notice-t ? Ott is a fõszereplõ Mikey. Csináltam egy hozzá hasonló karit... Most végre meg lehet tudni, mit csinált, mielõtt Miamiba számûzték/menekült :D

Shep
Bár most, hogy így újra olvasom az nfo-t lehet a nyögéseket javítja, na meg kell nézni.

Shep
Na már van Skidrow crack fix ami elvileg orvosolja az akadozást. Ha ez igaz akkor végre meg lehet nézni ,hogy milyen is a játék igazából és lehet érdemi döntést hozni a vásárlással kapcsolatban.

zorrobomber
<#eljen>

Fpocok
Na sikerült megoldanom, hogy ne nyögjön, és mûködjön. Eddig teljesen olyan, mint amire számítottam. Ha beváltja a hozzáfûzött reményeimet, akkor megveszem. Mert a jó játék megérdemli a vételt.<#eljen>

wedge31
No, végre hazaértem, install, vélemény majd késöbb.

off Max Payne 1-2 bonuszként megvettem hozzá, régi adosságom volt...<#hehe>

_Atti_
Egyébként akinek ez tetszik vagy szeretné ha tetszene, és még abban a bûnben él hogy nem játszott a Deus Ex-szel annak ajánlom próbára(Y)

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Shep
Én is a feléig toltam, de még úgysem volt az igazi :) Patchet a népnek!! :)

_Atti_
Nálam is ez van ez a fõ visszatartó erõ itt is:/ nálam ráadásul marhára fel is kellett tolni az egérérzékenységet mert három asztalon át való huzásra fordult a kamera valamerre is:D

Shep
Na akkor tényleg profi munkát végeztek 2x2-es szobák és lagol. Most örülök, hogy nem rendeltem meg, ha dombnak rá pár patchet ami javítja ezeket a zavaró hibákat akkor lehet még ebbõl jó játék, de így számomra nem élvezhetõ. Megyek is vissza nyomom inkább újra az Alone 5-t :)

Nálam ilyenkor tölt egy picit, mikor a lagg van, mert a vinyó villog...most figyeltem meg...
<#guluszem1>

Shep
Nekem is ez van, kurva idegesítõ mikor fordulok, belagol és már oda nézek ami elõzõleg még a hátam mögött volt, totál lenullázza a játékélményt. A grafikával nekem egyébként nincs komoly gondom, az animációkkal sem, de ez az egér lag nagyon zavaró, pedig megcsináltam azt is ami lentebb írva volt. Kell ennek még vagy 2-3 patch mire élvezhetõ lesz.

De nincs más tolni köll oszt kész...
<#zavart1><#hehe>

Hát nem mindennapi fos game az biztos.....

báttyó02
nálatok nem "laggol" mikor egérrel fordultok jobbra-balra? lehet én állitottam el valamit,de iszonyat játszhatatlan..

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

_Atti_
Szerintem piszok jo lenne ez csak kicsit lehetne simulékonyabb a futása..reméljük megpatchelgetik kicsit.

Shep
Öcsém ezt a szart, azért nem ment a hack mert átállítottam a gombokat és így hiába nyomtam az általam használt interakció gombot nem rögzítette a kódot, visszaraktam alapra a gombokat egybõl feltörtem. Azért ez már tényleg vicc kategória, hogy ha átállítod a gombokat akkor nem reagál rájuk a játék.

<#eljen>

arra van vkinek vmi ötlete, h a párbeszédeknél miért nem látom a választható mondatokat? csak a pöttyök jelennek meg, de nincs ott semmi szöveg.... :( :S
Shep
Na úgy döntöttem nem veszem meg marha egyszerû oka van, mégpedig a számítógép hackelés, mire nagy nehezen odalépeget ahova kell addigra már a számok átkerülnek máshova, a jobb oldalit amit meg egérrel kell léptetni, hát az valami borzalom. Egy a lényeg kurvára nem tudtam feltörni a gépet. Biztos van valami titka csak én nem jöttem rá, mert bamba vagyok. Mondjuk az ilyen kód törõs baromságokat egy játékban sem szerettem.

Solid Snake
"nagyit meg ezután elküldheted kukoricát morzsolni." <#nezze><#nevetes2>
Solid Snake
Lolmá ne légy már ilyen az tök könnyû.
Itt hagytam abba én is mindíg lejár az idõ :)
Fpocok
Sziasztok!

Szóval lenne kérdésem: Mennyire hasonlít a játékmenet a ME2höz? Csak mert videók alapján nekem az jött le. Gondolkozok, hogy megveszem, ahogy ME2t is, viszont kizárólag azután, hogy kipróbáltam (fõleg egy mw2 után)... ami egyelõre nem sikerült, mert állandóan kilép.

Szóval aki megvette az mit mondd, mennyire hasonlít a játék a fenn említettre?

zorrobomber
Ezért hálás köszönet!