• Marvi
    Semmi gond, végre valami érdemleges hozzászolás is érkezett:)
    Nos amire fény derült pár ora játék után :
    a karakterkészités nem tul részletes(legalábbis az elején, aztán van ilyen customize shop ahol lehet szabdalkozni, még a petet is személyre lehet szabni), de ugye az nem is nagyon kell még olyankor.Én human-nal indultam lovagként...de csak azért mert mindig is ezzel a fajjal nyomtam MMOKAT...kivéve WOW mert ott orc voltam:). választhatsz h tutorial mezőn kezdesz e amit érdemes mert nemcsakhogy megtudhatsz mindent de kezdőhöz mérten elég jo cuccokat kapsz és eljuthatsz különösebben hoszu idő eltöltése nélkül olyan kb 7-8. szint környékére már ott:)
    A szintlépés a már ismert modon zajlik, minél high-abb level annál nehezebb, a monszták is komolyodnak és NŐNEK:) idővel.
    A grafika...a motor nem különösebben látványos, de nem is csunya, olyan so-so...mindenesetre nem lesz olyan mint a perfect worldnél hogy szenvedne a gyengébb gépeken...én egy AMD Athlon 64 3200+, 1gigaDDR2, geforce 7600GT(256mega) probáltam...maxon rezzenéstelenül futott.De 1280x1024es felbontás alatt nem is érdemes játszani vele
    Az inventory jol átláthato, mindig látod az eladási árat nem csak ha tradernél vagy...ez sztem jo:)
    A skill tree is teljesen átláthato, bár talán egy kicsit egyszerü, amit még nagyon eltaláltak az az Xp pontok szétosztása ugye a karakter statnál:) az is jol átláthato más MMO-kal szemben, hála a kül. szineknek:)
    Nah de ha már szoviccek voltak a topic-ban, nos igen...bazinagy városok, bazinagy területek, használhatatlan térkép jobb fent(ha kinyomod a Wmapra ugy egész jo de 1bként) na és mindemellé...tetülassu! karakter...persze petem vagy valami jármüvem:) még nincs majd akkor meglátjuk...egyenlőre ennyi....majd ha lesz még emlitésre mélto dolog(nagy kakhi, vagy nagyon jo dolog) akkor mondom, ill várom az esetleges észrevételeket:)