699
-
#59 ti tudtok jatszani? mert nekem folyamatosan offline a szerver. amiota tudtam regizni azota.. -
Nantosveltar #58 Üdv mindenkinek! Én is elkezdtem a Rohan Online mmorpg-t. Már igen sok "példányt" kipróbáltam eddig, de valami mindig hiányzott, így hamar meguntam őket. Ez egész pofás eddig, a bugokat leszámítva (de melyik mmorpg-ben nincs?), amikkel találkoztam. A tárgyakkal való mahinálás, új tárgyak létrehozása függőséget okozhat könnyen :-D. Én Dark Elf Mage karaktert indítottam, mert nagyon kedvelem a mágia művészetét :-) Az öltözékek és városok is nagyon tetszenek. A különböző területek egész igényesen lettek kidolgozva domborzatilag is. A sisak láthatósága, az időjárás, a napszakok és a vízben való közlekedési lehetőség hiánya vizsont engem egy kicsit zavar... -
#57 valaki aki tolja,dobhatna sok dologrol pár screent,amirol éppen nincs ,vagy valami,mert engem érdekel =) -
#56 Sikerült regiznem, de offline a szerver :) -
#55 Ohh.ugylátom megelőztek:)
igen pont most olvastam én is a második CB-ről....szal ez lesz a következő állomás....hát várjuk nagyon....
Musha nekem bejön a dolog szoval felrakathatjuk csak mond meg kivel kell hozzá beszélni vagy ha lehet esetleg megkérnélek hogy csináld meg Te...gndolom kicsit jártasabb vagy ezen a forumon mint én:D THX -
Sorius #54 Lessz 2. CB április 3-tól 9-ig. -
Sorius #53 Én lvl 20 vagyok -
Sorius #52 Sztem jó lett, de nincs köztük Dekan -
#51 csináltam egy bannert, ha tetszik, akkor be lehetne rakatni ^^
-
#50 még csak lvl 5, de mindjárt rágyúrok kicsit ^^
amúgy Neira néven vagyok scout jelölt nőstény (már csak 45 szint kell hozzá :)) -
#49 AZok közül akik játszanak ezzel...ki hanyadik szinten van? van egy pár dolog ami nem igazán tiszta nekem és abban kéne segitség...meg ha nincs tul nagy különbség nyomhatnánk együtt a dolgot....mind1 is amugy....én Marvi névek futok a játékban és jelenleg Del Lagos-ban vok....ott gyilkolászok...ha gondoljátok vegyetek friend listbe:) -
#48 hát aki siet még és van egy kis ideje szarakodni vele, én tegnap az mmosite-on keresztül kaptam hozzáférést. van ugyanis náluk ilyen beta kulcs osztogatás, de tegnap este már csak 150 körüli szabad kulcs volt, és kell hozzá oda persze egy regisztráció, legalább 10 fórum hozzászólás, meg legalább 5 `válasz` különböző játékokkal kapcsolatosan feltett kérdésekre.
a játékkal úgy 20 percet nyomtam, még nem sok értelme van nyilatkoznom ^^ -
#47 Erre sajnos még nem tudok konrkét választ adni...majd ha lesz egy kis időm átböngészek pár német meg angol forumot hátha ott találok valami körvanalazodott infot:)
deee most belevetem magam és jo mélyre beásom mert nemsoká 23...szal hétvégét gép előtt fogom addictkodni:D -
#46 Kiváncsi vagyok, mikor lesz mindenkinek elárhető. Van valami félhivatalos info erről? -
Sorius #45 Nekem tegnap még a poti használattal volt gondom. Mikor HP potit nyomtam akkor az MP potit se lehetet használni 1 percig, de délelött vettem észre hogy ezt már megcsinálták. A napszakok váltakozása számomra nem hiányzik, de a sisakos dolog engem is zavart.
Egyébként 1 Dekan-t indítottam. -
#44 jah...a fekete leves részét a játéknak eddig még nem irtam meg(amiket eddig találtam a CB-ben)
-hiába veszel fel helmet-et az nem látszik meg a karaktereden(minden más igen)....lehet ez csak engem boszant de én szeretem látni ha egy dögös sisakom van:D
-napszakok és időjárási viszonyok teljes hiánya(hát nc)
-tévedtem, a térkép használhatatlan, ugyanis ha bemész egy zárt helyre(pl bánya) akkor a nagy mapon nem látszik a terület csak a világ térkép a sima térkép meg kicsi és zoom-outolni sem lehet rajta igy tulajdonképp semmit sem lát rajta az ember
- ugye mint a legtöbb free MMO-ban a viz mint olyan csak diszitőelem
-és gyakran...sajnos tul gyakran akadhat fent az ember dolgokban...pl szegélyek meg ilyenek és kis kinlodással lehet csak eljönni onnan....
Ezek nem tudom hogy csak a beta-bol adodo hibák e vagy sem de mindenképp jelezni fogom őket a feedbackben...aztán hogy érdekli e őket vagy sem hát kitudja?:) -
#43 nah szal megprobáltam reggelni nekem minden OK volt vele de nem engedett játszani szoval ez ténylegesen CB teszt és nem játszhat akárki csak akit kiválasztottak:)
reggelni épenségel érdemes de az már csak a nyilt beta-nal lesz használhato...igy tényleg várnotok kell még sajnos....de én se sokat haladok mert a suli meg a melo mellet nagyon kevés időm marad játszani és nemsoká vége a CB-nek:(....sajnálom mert ha nem is a legeredetibb MMO attol még elég jol kivitelezték -
#42 Valszeg azér nem enged, mer nem vagyok closed betas.,.. akkor varhatok egy jó hónapot... -
#41 Hmm engem enged regizni, elküldi averify kódot is, beírom elfogadja, de nem tudok se belépni.. se semmi...? - . - -
#40 Épp most telepitem, majd írom a nevem ha kész a karim. -
#39 Ez a game engem is érdekelne, nem tünik rossznak ^^ -
#38 köszi, ma cégtől próbáltam (^^) regisztrálni, ott összejött addig, hogy elküldik a verification mail-t, azt meg is kaptam, kimásoltam a kódot, továbbnyomtam, aztán visszarakott a főoldalra és ennyi. na mondom nem baj, akkor belogolok, persze invalid username -.- úgyhogy most innen nem tudok továbblépni. kicsit mintha macerás lenne és kiforratlan ez a regisztráció...ráadásul a visszaigazoló levélben sem írták a felhasználónevem, csak `Dear User!` a megszólítás, úgyhogy abból sem lehet semmit megtudni (nem mintha nem tudnám az adataimat, csak hátha valamit rosszul gépeltem vagy más jelszót generáltak, mittudomén).
na mindegy, próbálkozom. ha esetleg megnéznéd, hogy neked sikerül-e regisztrálni, azt megköszönném...csak hogy érdemes-e még sz@rakodnom vele... -
#37 szentem mindenki azthitte -
#36 azaz...javitás az előzőbe....ugye akkor még csak az open beta-t nyitják meg...gondolom én:) a teljes full verzio ami 1általán nem beta azt nem tom:)
de csak hogy lásátok menyire készül még a game:
a viz mint olyan csak diszitő tájelem(nem lehet uszni, ill belemászni) de volt egy hely ahol át lehetett menni egy folyo fenekén....na most patchelés volt és azota már hid van ott:) szal ez elég látványos volt azért:)
de sztem ezek ugy müködnek hogy az open beta-bol már folyamatosan patchelik....onnan már nem lesz külön full verzio amit le kell szedni...bár nem tom mert még beta verzios MMOval ezelőtt nem játszottam....szal erről egy ilyen téren tapasztalt emberkét kéne megkérdezni mert én is kiváncsi vagyok hogy hogy mennek ezek a fázisok és általába milyen időintervallumot vesz igénybe egy játék eljutása CB-től full verzioig -
#35 Igy konkrétan a teljes megjelenéssel kapcsolatban még nem tudni semmit....23.ig tart a CB aztán gondolom a viszajelzések milyenségétől függ, ha sok nagy hibát találnak akkor még lehet h 1-2honap is eltelhet,(mint a 2moonsnál...ahol aztán még mindig toszolgálnak összevisza mindent pedig már egy joideje rendesen kéne müködnie) viszont ha csak aprobbakat amik mondjuk folyamatos patchekkel javithatok akkor lehet hogy 1hétre már inditanak szervert....sajnos tényleg eléggé bizonytalan
Aki pontosabb adatokat tud annak a jelentkezését várom én is!!!!!! -
#34 Azthitem, már, h vki rohan... mekkora egy barom játék lehet -
#33 Fúú de jó lesz:O. Várom. A kész, nem béta verziója mikor jelenik meg? -
#32 Ebben már nem tok segiteni mert én valamikor januárban vagy lehet decemberben reggeltem...szal nem most volt:) én elvileg nem látnám akadályát annak hogy regisztrálhass, végülis akik bekerültek bétára azoknak már jeleztek, szal elvileg miért is ne? de ha nem oldodott meg a gond megprobálhatok csinálni én is egy uj acc-ot hátha nálam se jo és akkor ímél bomba a készitőknek hogy ugyan miért nem? legalább kiderül van-e support -
#31 Semmi gond, végre valami érdemleges hozzászolás is érkezett:)
Nos amire fény derült pár ora játék után :
a karakterkészités nem tul részletes(legalábbis az elején, aztán van ilyen customize shop ahol lehet szabdalkozni, még a petet is személyre lehet szabni), de ugye az nem is nagyon kell még olyankor.Én human-nal indultam lovagként...de csak azért mert mindig is ezzel a fajjal nyomtam MMOKAT...kivéve WOW mert ott orc voltam:). választhatsz h tutorial mezőn kezdesz e amit érdemes mert nemcsakhogy megtudhatsz mindent de kezdőhöz mérten elég jo cuccokat kapsz és eljuthatsz különösebben hoszu idő eltöltése nélkül olyan kb 7-8. szint környékére már ott:)
A szintlépés a már ismert modon zajlik, minél high-abb level annál nehezebb, a monszták is komolyodnak és NŐNEK:) idővel.
A grafika...a motor nem különösebben látványos, de nem is csunya, olyan so-so...mindenesetre nem lesz olyan mint a perfect worldnél hogy szenvedne a gyengébb gépeken...én egy AMD Athlon 64 3200+, 1gigaDDR2, geforce 7600GT(256mega) probáltam...maxon rezzenéstelenül futott.De 1280x1024es felbontás alatt nem is érdemes játszani vele
Az inventory jol átláthato, mindig látod az eladási árat nem csak ha tradernél vagy...ez sztem jo:)
A skill tree is teljesen átláthato, bár talán egy kicsit egyszerü, amit még nagyon eltaláltak az az Xp pontok szétosztása ugye a karakter statnál:) az is jol átláthato más MMO-kal szemben, hála a kül. szineknek:)
Nah de ha már szoviccek voltak a topic-ban, nos igen...bazinagy városok, bazinagy területek, használhatatlan térkép jobb fent(ha kinyomod a Wmapra ugy egész jo de 1bként) na és mindemellé...tetülassu! karakter...persze petem vagy valami jármüvem:) még nincs majd akkor meglátjuk...egyenlőre ennyi....majd ha lesz még emlitésre mélto dolog(nagy kakhi, vagy nagyon jo dolog) akkor mondom, ill várom az esetleges észrevételeket:) -
#30 bocs a tripla postért, de ezt még muszáj:
szóval ha jól értelmezem, akkor a hivatalos angol beta most indul és closed. és ha jól látom, ez tényleg az, nem úgy, mint sok más mostanában, hogy closed-nak nevezi magát, de amúgy bárki regisztrál (pl. a fileplanet-en keresztül). szóval szívásnak tűnik, lehet, hogy a hivatalos closed beta reget lezárták?
a japánt mindjárt megnézem, de azért jobban szeretnék angollal játszani, bármennyire is szeretem a japánokat :)
amúgy nagyon sok szép és jó infót olvastam (na meg sok bug-ról is azért):
- Koreában (!) az eddig kijött mmo-kat tekintve (!) dobogós a legtöbben játszott beták alapján
- bosszúállás: ha valaki megölt, látod a gyilkos pozícióját, és a legváratlanabb pillanatban is akár egyedül, akár haverokkal `meglátogathatod` :))
- nem mondom, hogy egyedi dolog, de örülök, hogy lehet a karakter külsejét dizájn szempontból is lehet módosítani (ékszerek, vágás az arcra, stb.)
- jó kasztok
- szép nagy bossok
úgyhogy ha nem lesz tele hibával (mondjuk irányítási vagy fagyási), és lesz elég fejleszteni való, akkor a következő hónapok programja meg is lehet... -
#29 hm, bemutató a kasztokról, fincsi ^^ tipikus tömeghent mmo, de tudom ezt szeretni nagyon, ha jó a rendszer...
de még mindig nem enged regisztrálni. se firefox-szal, se explorerrel :( -
#28 na egy kis ontopik:
aki már próbált regisztrálni: az adatok beírása után csak engem nem enged tovább? (mindent elfogadott, csak egyszerűen visszadob ugyanarra az oldalra...) -
#27 Ja, meg felmegyünk a rohan honlapra, töltenénk le, de kér egy jelszót:beírjuk Rohan, de nem jó. Aztán ki fogja írni: the password:GO FOREST GUMP GO!!!XDDDDDDDDDDDDDD -
#26 Baszod:XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Hát hehe, szkadok bazdmeg.., Ez tényleg jó volt:D. -
#25 na jo...ez jo volt -
#24 na akk komolyan! én is nagyon várom a Rohan-t,holnap ha kijön,rohanok is fel a Rohan holnapra,azt rohanva lekapom a netről!! -
#23 Nah jolvan ez a topic nem azért indult hogy hallgassa a marhaságaidat:)
sztem menj és keress inkább egy olyat ahol kiélheted magad ilyen téren...ide téleg csak a rohan MMO-val kapcsolatos meglátásokat várom...ha megoldhato... -
#22 te inkább kússolj,olyan fejem lenne mint neked,halálra éheztetném magam -
#21 nah...hát akkor nem kell beleszolni a topicba...ilyen egyszerü...főleg nem egy ilyen kis tizenéves taknyosnak...na de ahogy te is mondtad peace... -
#20 te meg büdös hurkás vagy,ha már a focinál tartunk na de peace