Törtek már be hozzád? Mit vittek el? Rendőrség elért valamit?
  • manome
    #185
    A riasztórendszer jelenti a megoldást a betörés problémájára. Ha az utcán megtámadnak, és te egyedül vagy ők meg többen, akkor tehetetlen vagy, hiába van nálad akármilyen védelmi eszköz, ha nincs a közelben rendőr vagy járókelő, aki segítene, akkor nem tudsz mit tenni...
    A lakásod, egy fix pont, az azonban bebiztosítható. Bár én úgy gondolom, ehhez nincs szükség kamerákra és biztonsági őrökre. Egy jól megválasztott riasztórendszer megfelelő lehet erre a célra. A korábbi hozzászólásodban olvastam, hogy te már rendelkezel ilyennel. Meg szeretném kérdezni, hogy milyen a tied és hogyan működik. Én is keresgéltem ilyen rendszereket, a T-Home honlapján találtam egyet, az Otthonőrző szolgáltatást, ami szimpatikusnak tűnik és árban is elfogadható. Azonban nem akarok addig beleugrani, amíg nem ismerem a teljes kínálatot. Van-e a piacon hasonló védelmi rendszer, és ha igen, milyen van és mennyiért?
    Ezzel kapcsolatban szeretnék információt kapni és összehasonlítási alapot a T-Home rendszeréhez. Ha bárkinek van bármilyen tapasztalata, információja, az kérem ossza meg velem, úgy gondolom, a többi fórumozó számára is hasznos lehet az információ.
    Köszönöm.