véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
  • red13
    Én 2006 nyara óra egyenesítettem a hajam. Onnan tudom ilyen pontosan, mert akkor festettem be szőkére. Nekem rohadt sűrű, szállkás, hullámos a hajam. Ezért is kezdtem el akkor kiegyenesíteni. Ugye akkor még nem volt ez az emo divat. Így senki nem is szólt semmit. Aztán befestettem feketére és elől hátul hosszú volt. Így köcs.ög diszkós lettem, bár engem nem zavart, mert egyáltalán nem hallgatok olyan zenét és nem is érdekelt különösebben.
    Januárban megint levágattam, mert a tö.köm tele lett az egészel. Nem az idővel volt a gond, hanem hogy nekem eléggé tönkretette a hajamat. Olyan volt mint a seprű és mivel ugye sűrű ha ritkították is akkor is nagyon idegesített. Olyan volt mintha megfulladnék benne, meg ha hozzányúltam a kezemel a hajamhoz teljesen száraz, nagyon hülye tapintása volt.
    Így felhagyok vele és azóta növesztem. Ilyen fél hosszú sztájlra. Na nem emós meg fél oldalra csapott, mert nekem ebből a sűrű hajból nemigazán lehet. Inkább olyasmi mint a Lost-ból Desmond-nak.