• dronkZero
    De jó nagy hülyeségeket tudtok mondani... :P

"Kipörgetés után meg jöhet a cserebere, és attól kezdve az már nem kerül pénzbe, képzeld!;)))"

1. Ha van egy játék, ami annyira tetszett, hogy végigjátszottam, azt általában nem akarom "elveszíteni". A 90Ft-os DVD-re kiírom, aztán megvan nagyjából örökre. Ha akarom, hónapok, évek múlva előkotrom megint, aztán játszok vele megint. Csereberélős módszerrel csináld utánam!
    2. Inkább bukok egy 90Ft-os DVD-t (azt sem, mert image-ben van meg, amíg ki nem derül, kell-e), mint ~18000Ft-ot, aztán a szopást, hogy találjak balekot, akivel el tudom cserélni.

"amin éppen hogy elvánszorog a legújabb program, miközben ugye mindenki a legjobb géppel szeretne játszani. "

Mindenki..? Faszt. Te, meg akinek hasonlóan fingja nincs hozzá, na meg a grafikabuzik igen. Nekem spec ráér, meg nem a grafika érdekel. Egy jó játék szar grafikával is jó játék. Általában egy csúcsgép kibír úgy kb 4 évet. Ja, le kell venni a grafikát? Persze hogy le kell, mert a PC közben _fejlődött_. Na, a konzolod 4 évig nem fejlődik. Ha akarsz, sem tudsz belőle többet kihozni.

"2002-03 körül sarokba vágtam a PS2-t mert egy sima GF2 kártya lealázta és jöttek olyan gámák, mint pl a Lock On, vagy a RtcW:ET."

Ne félj, ez lesz 2 év múlva a PS3 meg az XBOX360 sorsa is, egy középgyenge PC teljesítményét fogják tudni nyújtani. Aztán akkor lehet majd nyálcsorgatva várni évekig a PS4et meg az XBOX720-at, meg basztathatni a PC-seket, hogy az majd milyen kurva jó lesz. Aztán esetleg koppanni a hülyeségeken, hogy túlmelegszik, vagy nincs itthon netes támogatás...

"De sajna azóta csak várok, hogy igazán döbbenet gámák jöjjenek."

Elárulok egy titkot: _soha_ nem lesznek olyan jók a játékok. Ezt nosztalgiának hívják, nem platformhoz köthető, és teljesen szubjektív. Szerintem például a RtcW:ET elég béna.

"a persze, csak 1 jó graf kartya kell, ami kerül 100000Ftba,"

Aki 100ezerért vesz grafkártyát, az meg is érdemli. Röhögve megengedhetném magamnak, de nem leszek olyan hülye. Pár hónap alatt felére-harmadára esik az ára. Na, akkor kell megvenni. És elég kétévente cserélni.

"Az egeres célzás meg utolérhetetlen ugye, és külön potival tudod állítani/finom hangolni a mozgás sebességét.
    PC-n ilyesmit még nem nagyon láttam;)"

Mert ki kéne nyitni a szemed. Volt egy időben ilyen, csak leszoktak róla, mert faszság. Logitech MX510-esem tud ilyet, első dolgom volt kikapcsolni rajta ezt a funkciót. Képtelenség megszokni. Én egyébként kb '99 környékén írtam scriptet magamnak CSéhez(ja, csináld utánam konzolon!), ami levette az egér érzékenységét amikor bezoomoltam sniperrel. Gondoltam, majd pontosabban fog menni a célzás. Hát nem jött be, használhatatlan.

"a hüvelykujjad egyetlen mozdulatával tudod állítani, hogy futsz, lopakodsz, osonsz vagy amit akarsz!;)"
    Nekem meg van ~30 gomb a bal kezemnél...

"Az analóg karok azért analóg karok, hogy tud szabályozni a mozdulat sebességét. Ha kicsit húzod kicsit halad, ha nagyon húzod nagyot halad. Így működik,megszokás kérdése"

Azért lehet, hogy cafatokra késelném a hátad egy multis FPSben, bármennyire is "nagyon húzod nagyot halad"...

"Amúgy hogy is van ez: Az a PCs aknek nincs konzolja és a konzolos akinek van (függetlenül attól hogy van PCje is)?"

Nem, az a "konzolos", aki a PC nyilvánvaló előnyei ellenére csúsztat és erősködik, csak hogy bebizonyítsa, hogy a konzol jobb.