"Jönnek a fasza jóakarók, bemondják nekik az arcba h a "pécé az mindenre jó", aztán mennek vesznek egy akármilyen ebaszott konfigot (jó esetben megkérdezik milyent), utána meg álladóan telefonálgatnak, meg kéregetnek."
Ez már a felhasználó hülyesége, erről nem a gép tehet. Mindenre jó, de ha _kizárólag_ játszani akar, akkor tényleg miért nem konzolt vett? Vagy laptopot? Azok általában azért jól össze vannak rakva, igaz, hogy az áruk is másfél-kétszeres, és nem igazán cserélhetőek benne a cuccok. Vásárlás előtt illik végiggondolni a dolgokat, ha nem teszik, hát lelkük rajta. Na meg számítógéphez analfabétáknak sem javallott a PC. Mindenre jó, _amennyiben ért hozzá a júzer_. Így helyes a kijelentés.
Nekem a konzol lehetőségei kevesek(AutoCAD/végeselemes modellezőprogi kell), viszont a PC-m játékra is teljesen megfelel.
"(ja monitorral persze, mer anélkül max morze jelekkel crysiselhet)"
Na ebbe eddig szándékosan nem mentem bele. Azért egy 21'-es monitor még mindig tizedannyiba kerül, mint egy HDTV. HD nélkül meg... baszhatod a szép grafikát. Akkor most melyik is az olcsóbb? 200-ért komplett gép, vagy 100-ért konzol+350-ért plazmaTV?
"Szóval ennyit arról h a játék a szgépen egyszerű."
Kinek mi az egyszerű. Én azt nem mondtam, hogy mindenkinek a PC lesz a nyerő, van aki hülye hozzá, vagy nem érdekli annyira az egész, hogy értsen hozzá. Az vegyen konzolt. De ettől a konzol nem lesz jobb. Sem teljesítményben, sem lehetőségeiben.
Ez kb olyan, mintha szgk helyett vennél egy furgont. Multifunkciós, több embert bír, árut is szállíthatsz rajta, de ha ezek a tulajdonságai nem kellenek, akkor minek vetted meg?
C64 más világ volt, meg tényleg csak a geekeknek volt akkoriban számítógépük. (Nekem volt :P)