• dronkZero
    "Az, hogy ennyien vesznek konzolt mit jelenthet ugyan?"

Van az a mondás a tehénszarral, meg a többmilliárd léggyel. :P
    Na, jó, ezt azért ne vedd komolyan. Sokan vannak, akiknek megfelel, és azt is aláírom, hogy játékra tökéletes. Csak (nekem) ez kevés. És nincs is bajom alapvetően a konzolosokkal, az bassza ki nálam a biztosítékot, amikor idejönnek nagy arccal, hogy mekkora hülyék vagyunk, hogy még szarakodunk a drága és fos PCinkel.

"Hát azt, hogy inkább kiadnak konzolra egy összeget, mint megveszik azt a bizonyos übergépet. "

Rendben, de ha az anyagiak számítanak, akkor ne menjünk bele a hardver részébe a dolognak. Egyébként ha arról lenne szó, szerintem egy konzol árából simán össze tudnék rakni egy gépet, ami teljesítményben tud annyit, mint egy konzol. Csak nem aranyárban lévő 8800GTX-eket kell SLIbe kötni, hanem mondjuk 7xxx sorozatból valamit, amiket már filléreket megkapni. Elég bele egy közepes core2duo. És így tovább. Ésszel.
    De ez rám nem jellemző, én kizárólag akkor fejlesztek gépet, amikor már az újonnan kijövő játékok minimum grafikai beállításokkal sem játszhatóak. Kb fél éve rágódom egy új videokártya beszerzésén, de a jelenlegi szarom még mindig bírja, akkor meg minek? Majd ha azzal fogad egy játék, hogy "your video card is not supported", akkor majd veszek egy kb egy éves kártyát (8800GTS-t pl), aztán azzal megint elleszek 3-4 évig.

"Amúgymeg ahogy látod pc-s vagyok, azt használok. Én csak általánosítottam abban, hogy ki mit használ, senkit nem hülyéztem le még magamban sem;)"

Oké, te épp lehet hogy nem. Én is általánosságban beszélek a nagyarcú konzolosokról. Ha nem inged...