• DaemoonHunter
    A pc nem játékra való, szerintem mindig is késésben lesz a konzolokkal szemben. Aki a grafikát akarja élvezni és szeret játszani naphosszat annak xbox360 vagy már ps3 való, esetleg korábbiak.
    Egyértelmű, hogy a nagycégek(intel, amd, nvidia) nem fognak egyből olyan hardvereket piacra dobni amik mindent visznek(vegyünk egy példát: kidobnak egy übergrafós játékot: Crysis, amit jelen esetben teljes részletességel alig pár gép visz, majd pár hónappal később valamely gyártó kidob egy vidikarit, amin már eldöcög maxon, persze a hardcore játékos egyből megveszi, később viszont(4-5 hónap) felére csökkenne az adott hardver ára. Ez pedig ciklikus. Vehetjük parasztvakításnak is.
    Aki mindezt átlátja és szinte csak játékos, valószínűleg konzol mellett dönt majd. Aki viszont szereti a pc adta lehetőségeket: rengeteg dologra használható, nem kifejezetten játékra, szinte biztos, hogy eszébe sem jut konzolt venni.
    Tehát egyre több a játékos, egyre többen választják a konzolt.
    Mindebben benne van a személyes tapasztalatom is. Én pl nem engedhetem meg magamnak az állandó gépfejlesztést, mégis tökéletesen elvagyok így is, hiába "hulladék" gépem van, dehát nem csak játékra használom és mitmondjak hozzámnőtt a pc