• NEXUS6
    A palota építési kedv attól függ, hogy mennyire elégedettek veled az embereid, amúgy szerintem jó poén.

Az Alpha Centauri 5 évvel korábban jóval kidolgozottabb diplomáciai rendszerrel bírt.

Azért elég vicces, hogy nekem őscivesnek magyarázod, hogy mire jó a courthouse;)
    Amit írtam nem viccből írtam, a civ4 designere nyilatkozott úgy, hogy ez volt a cél, és ezt sajna nagyon megérezni. Persze jó népet választva, meg 1-2 dologra rágyúrva és megfelelő időzítéssel észre sem veszed, csak ha mondjuk elötte csináltál egy menetet a Civ3-mal.

Én mondjuk mindíg a lehető legnagyobb térképpel nyomultam, amit még a gép elbírt és bizony bizonyos számú város fölött szinte összeomlik a gazdaság, elfogy a pénzed. A régi civnél is volt ilyen jelenség de itt nagyon előjön.

Ismerem eléggé ezt a játékot is, bár mint mondtam a kiegeket már nem próbáltam ki. Rengeteg mod készült hozzá, ami segített, hogy élvezhető legyen a játék. de összességében nekem csalódás lett. A legelső kiadott verziój gyak játszhatatlan, hónapokig kerestem hozzá pecseket, amíg végre nem fagyott, vagy nem órákig számolt 2 kör között.

Konzolosként ilyen gondjaim azért nincsenek, még ha szídom is pl. a COD4 fakezű programozóit, mert a játék azért megy és a legjobb a maga kategóriájában.;)))

Azért kíváncsi vagyok a Civ:Revo-ra, előrendelés feladva!;)))