• Zóanagyvarázsló
    Nyilván lesz, nem azért lovagolják meg számos kiegészítővel és a konzolos mellékvágánnyal a frencsájzot, mert ne lenne igencsak sikeres (> 1 millió). Sőt, eleddig lényegében főleg PC-s sikerekről beszélhetünk, hiszen az említett spin-off eladásait még nem tudhatjuk. Szóval szint emidnenki úgy véli, hogy előbb-utóbb lesz. Szerintem egyébként lesz új NFS is, tehát vannak még hasdonlóan merész tippeim :)

Mellesleg szégyellem, sok régi játékkal játszottam, de Civilizationből nekem a negyedik epizód az első, és bizony nagyon tetszett. Nekem úgy tűnik, a túlnyomó többség (és nem csak a nagyközönségre, hanem a széria régi rajongóira is gondolok) igenis megelégedéssel fogadt az új részt, persze sokaknak a II vagy a III kedvence, de szintén sokaknak a IV. Az említett konzolos rész egyszerűen más lesz, mást is kell tőle várni. Elvileg Baldur's Gate és Fallout is van konzolra, csak azok éppen nem RPG-k, és állítólag nem sikerültek túl jól.

Molnibalage: Ha diplomáciát keresel, akkor HoI vagy EU. Ezekhez képest a Civ vagy a TW csak egy kis arcade közönségjáték :) Egyébként én is azt remélem, hogy a Civ V és az Empire Total War hoz jelentős fejlődést e szempontból, utóbbi esetében ígérgetik is bőszen, bár ez eddig is így volt.