• Molnibalage
    Ebből ami jó lehet az NWN2, de azt csak más gépén láttam. Crysis egy rossz vicc a szuperkatona a kiképzett kommendós a távcsöves puskát nem tudja egy 100 méterre levő célon tartani. Röhej... (Egy mesterlövésznél kb. alapkövetelmény, hogy a saját lőszerét keresztüllője fekvő pozícióból 50 méterről...)

CoH demójával toltam, ócska volt. A RTS NEM stratégia. Pont. Ez a fejta ami most van nem. Majd ha TÉNYLEGESEN real time-ban (igen 1:1) lesz valami és reális akkor tényleg. Ez így csak bohóckodás és klikkelőbajnokság. A Dune II óta alig változott valami...

Two Worlds-ot vártam, de olyan szutyok lett, a Demo-val 10 percig sem bírtam. Ócska irányjtás és iszonyat randa volt a gépigényhez képest az Gothic3-mal összevetve pedig az is egy optimalizálatlan cucc.

A Heroes V nekem valszeg nem tetszene, mert ahogy halottam a III stílusához tért vissza, nekem meg a IV. volt a kedvencem az új hősök miatt..

Az RPG folytatások valszeg jók, csak az elődeikkel sem játszottam már (kivétel a Broken Sword I., de azt nem toltam végig.)

A többről néha még azt sem vágom mik, de nyilván azért mert tucat RTS, FPS anyámtudjamik 0 komoly újtással. Itt a bibi.