Csaba42#14
"Na meg a pc leghatalmasabb előnye nálam hogy pl fut rajta a Photoshop és még sok más felhasználói program amire nekem szükségem van."
A konzol alapvetően játékplatform, elvégre nem a netezésért, DVD-zésért veszi meg az ember. A konzoltulajok nagy részének tuti van PC-je is otthon, hogy az egyéb teendőit azon végezhesse el. Pl. anno sosem olvastam olyan kommentet sehol sem, hogy "azért vettem PS2-t hogy DVD-zhessek rajta", ellenben a jobbnál jobb játékok neveit mindig felemlegették. Én azt sajnálom, hogy a PC-s játékok kezdenek vérszegény kezdeményezéssé fajulni. Pl. a Bioshock, a Crysis egyáltalán nem köt le. Technológiailag szépek, de ez édeskevés ahhoz, hogy pénzt adjak ki rá. Ellenben szívesen kipróbálnék pl. egy G.T-t (állítólag jobb, mint az NFS, és már csak emiatt is kiwi vok). Én úgy vagyok vele, hogy csak olyan játékot veszek meg, ami tetszik, és nem csak 2-3 órára tud lekötni.
Egyébként a konzolt is szét lehet szedni (mintha volt is valami ilyesmi vidi egy PS3-ról), csak sok értelme nagyon nincs. :)