• Csaba42
    #16
    Na látom, az IQ barbárok megjelentek. Akkor az öcsisajtoknak válaszolok:

    "Szerinted ez magyar tendencia"
    Igen, az, mivel eddig egy olyan emberrel sem találkoztam, akinek minden szoftvere eredeti lenne. Vagy te ilyen vagy? Mert akkor megkövetlek. Javaslom, gondolkodj el, mielőtt bármit is beírsz. Amúgy ha azt hiszed, hogy a magyarok többségének eredeti szoftvere van otthon, akkor ébredj fel, s csalódj.

    "szerinted az „ellentés“ = „inkoherens“"
    Én ilyen baromságot nem mondtam, úgyhogy tanulj még egy kis szövegértelmezést a suliban, oké? Ja, és nyugodtan használhatod a Google-t, de ha egy adott szót nem értesz, de akkor ne fröcsögj másnak a helyes használatról. LOL.

    "Valószínüleg infóból is 2-es voltál, ugyanis ahhoz is túl debil vagy, hogy a lopott Windows-ra legalább open office-t telepíts"
    Na, ez a szánalom magaiskolája. Szóval aki nem OpenOffice-t használ, az mind debil az infóhoz. Gratula a gondolatmenethez, ügyes próbálkozás lehetett volna (abban az esetben főleg, ha az OO mellett a legfeljettebb MS szövegszerkesztő a Jegyzettömb vagy a Write lenne), ha nem próbáltam volna ki az OO-t még anno. De igen, kipróbáltam, és maradtam a Microsoft termékénél (s nem csak én, bizonyára vannak még hasonló gondolkozású emberek). Ez olyan nagy baj? Mert ha ez neked sérti a bögyöd, akkor bizony szúrni fogja még jó ideig, mert eszem ágában sincs váltani. Miért is kéne, ha minden feladatot el tudok látni pl. a Worddel. Ja, mert trendi az MS cuccokat szidni, és mást használni helyette. Ja, és megmondanád, kinek a Windowsát loptam el? Nálunk errefelé kalóz, másolt szoftvernek mondják (mert mi más lenne?), de nyilván én csak Parasztiában élek, azért nem mondom/hallom így.

    Az ezutáni bekezdésed szó szerint értékelhetetlen, csak fröcsögsz, semmi több. Ki említette amúgy a játékokat? Megmutatnd nekem azt a mondatom, ha megkérhetlek? Ja, és bebuktad, mert a GS úgy, ahogy van, nem objektív, nem olvasom már évek óta.

    "Ezt a „mindenki kötelezö jelleggel IE-t használ, mert ez van alapból a Windows-ban“ hülyeség"
    Újabb (ezúttal súlyosabb) szövegértelmezési hiba, ugynais olyat nem mondtam, hogy kötelező jelleggel használ mindenki - nem is írtam ilyen szót! Ezt besz*ptad, nem is kicsit, nagyon.

    Ha esetleg két fröcsögés mellett idefigyelnél, láthatod hogy azt írtam, van olyan ember (javaslom, térj be a legközelebbi FF-es hírhez, ott is felbukkant pár ilyen embörke - de ettől még nem kevesebbek, mint te)! Vagy ezt nehéz elég felfognod? Kicsit kezd szűk keresztmetszetté válni az agyad, nem gondolod?

    "Az M$ meg tényleg köcsög, hogy a lopott software-ekkel telepakolt gépeden kutakodik. Másrészt olyanról, hogy tüzfal, hallottál-e már? Nem, nem a téglafal a létrával, hanem a másik..."
    Nem-e? Akkor mi volt anno a Windows Update botrány? Nyilván sosem volt ilyen, csak hallucinálok. Pffff[levele] A másik meg az, ha egy prog hozzáfér a nethez, akkor szinte bármit kiküldhet. Ezért van az, hogy az ész nélkül Allowozó user gépe nem kimondottan veszélytelen egy kis netezésre. Amúgy van tűzfalam, de ezt nyilván te jobban tudod. Ja, és már megint elfelejzettem, hogy neked otthon minden szoftvered eredeti. Sorry, ez van.

    Összegezve elmondható, hogy nyelvtanból rohadt nagy egyes (csak úgy kilóg a naplóból), infóból talán kettes (a trendiség azért elég nagy hiba, inkább lennél egyéniség, és nem követnéd ész nélkül azon, magukat nagyra tartó embereket, akik mindenből, ha lehet, nem MS terméket használnak, mert aki úgy tesz, az looser/noob/stb) értelmetlen fröcsögésből viszont minden elismerésem, ötös. Megfelelő osztályzatok?

    ozric: látom, neked meg nincs annyi eszed, hogy felismerd, ha valaki önszántából eláll a további vitatkozásoktól, és "igazat ad" neked. De erről is nyilván én tehetek.