• Commandante
    #14
    Akkor öcsisajt, most foglaljuk össze, mit is tudhattunk meg rólad:

    Lopsz. Szerinted ez magyar tendencia, és mint a legjelentösebb nemzeti mozgalom tagja, még büszke is vagy rá. Gratula!

    A suliban valószínüleg 2-es voltál magyar nyelvböl. Ennek ellenére szívesen használsz olyan idegen szavakat, amiknek nem vágod a jelentését: szerinted az „ellentés“ = „inkoherens“ (gyk: összefüggéstelen).

    Valószínüleg infóból is 2-es voltál, ugyanis ahhoz is túl debil vagy, hogy a lopott Windows-ra legalább open office-t telepíts. De megértelek, gyér a választék, meg nincs is rajta minden gamer újság DVD mellékletén.

    Számodra az informatikai világ a Crysis-ra recskázó pörsenéses teenager-ekböl és a pinaelvonási tünetekkel küszködö pocakos drótagyúakból áll. Ugyanis az emberiség maradék része, akik a B2B hallatán nem valami DirectX 10-es patch-re gondolnak, nem a játékok elterjedségével méri az oprendszerek piaci részesedését. Most mondhatnám azt is, hogy olyan proginyelv, hogy cobol, nincs is, mert abban még nem irtak FPS-t...

    Dobd ki szépen azt a 10 éves IM magazint a kukába. Ezt a „mindenki kötelezö jelleggel IE-t használ, mert ez van alapból a Windows-ban“ hülyeség lehet hogy a Netscape ügyének idején még menö duma volt, de manapság már a cégek is alapból minimum +1 böngészöt és multimédia player-t instalálnak a céges gépekre. Olvass inkább Gamesz@art, abban legalább vannak szép színes képek meg bögyös cyber-macák (azokat én is csípem).

    Az M$ meg tényleg köcsög, hogy a lopott software-ekkel telepakolt gépeden kutakodik. Másrészt olyanról, hogy tüzfal, hallottál-e már? Nem, nem a téglafal a létrával, hanem a másik...

    Az image építésének meg kb annyi köze van a kémkedéshez, mint a tömeggyilkosságnak az emberi jogok védelméhez. Ja, a keresett szó a PR vagy a marketing. Megfejtöként kapok díjat? Ha majd a fösulin közgázból ezt veszitek, csápolj, hogy te ezt a részt már vágod! Oksa?

    Hozzád visszatérve pedig tiszta hülye vagy. Ugyanis a te szemedben az EU-s bírság meg az ügyfelek gépén való kémkedés ingyen reklám. De végül is jó. Ezek szerint én eddig dícsérelek, ugye?

    Summa summarum: itt inkább neked lenne szükséged magyarázatra, nem pedig fordítva...