Asus EEE pc, MSI, és a többi kis méretű laptop
  • Hellhammer
    Nem nagyon követem manapság a hardware dolgok változásait, a mobil procikról meg még kevesebb foglamam van :) Szal az lenne a kérdésem, hogy azok a procik amik ezekben a kis gépekben vannak mekkora teljesítményűek?

Igazából nekem zenekészítéshez kellene (főleg mixelés), illetve amikor koncertezünk, akkor az "elektro" emberünk esetleg ezen keresztül tolná usb-s (szinti/midi)billenytűvel a software-es szintiket/samplereket. Ha mondjuk leírom a gépemet amin most csinálom ezeket, akkor ahhoz képest mit nyújtana egy ilyen netbook? A jelenlegi konfig: AMD Sempron 2600+ proci hozzá 1 giga ddr333 ram egy shuttle sn41g2v3 barebone házban (nemtom fejből, hogy milyen alaplap, chipset van benne pontosan).
    Ezen jelenleg vígan elvagyok (kinőttem már a játékokból :)), de jó lenne valami hordozható cucc is, és megtetszettek ezek a kis notik. Szal mondjuk az Atom procival meglenne az a teljesítmény (esetleg gyorsabb is lenne) mint a mostani AMD konfigom?

Ja meg az is érdekelne, hogy létezik-e ezek között a kis kütyük között olyan, amiben van firewire port?