És most veregetik a mellüket, hogy ők milyen okosak megy ügyesek... Jobb lenne amíg ezen törik a fejüket gondolkoznának azon, hogy az éhező embereken hogyan lehetne segíteni, hogyan lehetne visszaszorítani a munkanélküliséget vagy hogyan lehetne a hajléktalanok számát csökkenteni. Nem azért mondom, tudom, hogy lopni nem szép dolog de akkor is. Nem hiszem, hogy akkora veszteségük van a kiadóknak. Ha tényleg olyan nagy lenne akkor már szerintem bezártak volna. ;)
Egyébként megint csak egy dolog jut eszembe. Ha már azon törik a fejüket, hogy a nettel mit lehet kezdeni akkor éppen ideje lenne rájönni, hogy fejleszteni kéne ott is és nem pedig letiltani. Demokrácia van vagy nem? Tudtommal jogom van letölteni bármit amíg azt nem terjesztem tovább! (Javítsatok ki ha tévedek. :D)
Szépen vagyunk. Cenzúra meg egyebek. Mindnek kívánom aki ilyet talál ki, hogy a saját fegyvere legyen ellene és szívja meg az ilyen dolgokkal. És most arra gondoltam amit a cikk említett, hogy fórumokat zárnak be.
Szemét ****** *aszok. Nincs még elég pénzük?!!
Remélem, hogy ide nem jön egyhamar. Egyébként meg szerintem ezzel is csak az lesz mint a szesztilalommal... Majd akkor fog virágozni a legjobban amikor a legjobban tiltják. :D ;)
Ja és egy kis tipp. :D ;) Pontosabban csak kíváncsi vagyok valamire...
Ha pl.: Én egy rar fájlt küldök át valakinek amibe mondjuk van 3 lopott zene de a rar fájl mondjuk kódolva van egy 16 karakteres jelszóval amit előtt megbeszéltünk akkor azt hogy ellenőrzik le? Mert, hogy mire visszafejtik ha jól sejtem 20-szor annyit tudok átküldeni. :D