• LPG
    Minden dolognak van vége, határa... Tegyük fel körbe-körbe kell mászkálnunk egy kör alakú folyósón...az út "végtelen hosszú". De van valahol az a hely, és van valameddig. Úgy tudtam mindennek az a törvénye hogy semmi sem fix, és minden csak viszonyítás - nézőpont kérdése.
    Nekem végtelen nagy távolság gyalog Ausztrália, főleg az óceánok miatt. De egy repülőgép járatnak már meg tudják határozni, hány óra alatt ér oda. Egy kutató műholdnak "végtelen sok" ideig tartana eljutni egy másik galaxisba.

Időutazás: minek? És hogyan juttatnak át egy embert, vagy akármit egy extrém környezeten keresztül? Feltéve, hogy megoldható bármiféle irányítása ennek a holmi jövendőbeli féregjáratnak. Amit az ember eddig megálmodott, megcsinálta. Nekem inkább az iránnyal vannak problémáim.

Volt, aki elég rosszul vélekedett a tudomány és a hit viszonyáról. Szerintem mindkettővel csak akkor van baj, ha kretének kreténségeket művelnek a nevében. A butaság nem ismer határokat. Valahol túl sok a hit, lásd a négereket akik csecsemőket erőszakolnak, mert azt hiszik megvédi őket az écctől a dolog. Mások meg kidobnak egy csomó pénzt mindenféle hi-tech szirszarokra, amiket ki sem használnak rendesen.