X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Ha már wishlist:
Kalózkodás!
Csempészet!
Tudom, hogy van benne mutatóban ilyesmi, de nagyon béna. Mondjuk a modokat nem követem, lehet, hogy van ilyen... Van?
Szal az a bajom, hogy kevés a tiltott áru, és ahol tiltva van, ott gyakorlatilag el sem lehet adni, nemhogy jól felnyomott áron... Füvet csempészni teladiktól, piát a kalózoktól, ilyesmi...
Ráadásul túl könnyú az egész, kb 10 óránként egyszer szkennelik le a hajómat...
Bolygóraszállás meg azért vicces, mert az Elite Frontier és First Encounters ezt már '93 ban tudta 386-oson és amigán... Azóta meg szinte senki nem próbálkozott be vele...
Uhh, rámtört a nosztalgia, Frontierbe beletettem vagy 150 órát... Hihetetlen durva volt az a játék, 800k-ban elfért egy végtelen galaxis(na jó, síkvilág, meg nagy része algoritmikusan generált, de a Föld környezete pontos), vagy 30 hajó(textúrázva!), sok felszerelhető kütyü, hajókon lövegtornyok, newtoni fizika, dinamikus árak...
Ehh... Mekkora kurvajó játék volt az már? Megközelíteni sem tudták űrhajós játékkal az elmúlt 15 évben... Pl ez az X sorozat is gazdaságilag ugyan sokkal fejlettebb, de ezek az űrkockák háttérbolygóval pl elég bénák... A szektorok a kapukkal nem keringenek a bolygó, vagy a nap körül?
Na jó, bocs, szófosásom van... :P :D