X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Legend #501 Nem baj, legalább nem maradok le semmiről
...
Ugyanis kb 3.-án kapok fizut, tehát csak akkor tudom feladni a rendelésem.
Ajándék??? Mégis mi? Egy kis Spaceweed, vagy Space Fuel? Egy jó kis 2931-es évjáratú Argon Whiskynek tudnék örülni. (A 7 éveseket szeretem)
Csakis díszdobozban.
Apropó: most kaptam meg egy új MMO limitált gyűjtői kiadását pár napja. Asszem már említettem, de: Egy masszív dombornyomásos gyönyörű dobozban jött, benne egy keménykötésű képregény, és egy 244 oldalas keménykötésű gyönyörű művészeti album, a játékhoz készült koncept rajzokkal, festményekkel. Volt még benne egy exkluzív modell (ork hadúr), meg egy bóvli egérpad. Ja és persze maga a játék, ami kár, hogy nem érdekel annyira, csak az extrák kellettek. 15ezer volt az egész, a játék csupaszon 11 ezer, de körülményes volt a beszerzése. Természetesen Warhammer. Egy ilyen volumenű extra ajándékáradatot elfogadnék az X3 TC-hez is. Kár, hogy az Ego nem tud megengedni magának merchandise termékeket, sok hasonló cég csinál a logójukkal ellátott kulcstartótól kezdve a bögrén át apólókig mindent. Nem mintha X3-mas bögréből innám a kávémat ezentúl mert nem cserélem le a jumbóbögrémet, de szívesen lapozgatnék egy tematikus művészeti albumot...
Demó: ezt a kis időt már kibírom
...