12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • tomonor
    Rosszul hiszed. Amúgy itt ez a szép kis komment a blogból:
    "I've not always sticked to all the scientific facts, but (like in the case of Venus) let my imagination play in, too. some of the solar systems planets are a bit boring in reality - so I decided to interpret them more freely to get atmospheric sectors."

-Vagyis cseppet elrugaszkodtak a valóságtól. A másik meg hogy a hold szektorba van egy kapu ami a föld fele mutat- ez már több mint valószínűvé teszi hogy nem egy szektorba legyenek. Ugyanis a bolgyók mérete egy, vagyis ha a messzihez közel mennél a játékba, akkor is ugyanolyan kicsi maradna.
  • dimre
    A képen együtt van a föld és a hold, ezek szerint egy szektorban lesznek. Szerintem a képen túl közel vannak egymáshoz a valósághoz képest.
    kép 1
    kép 2
    kép 3
    kép 4
    kép 5
  • r4pt0r
    thx
  • Vitez77
    http://x3tc.blogspot.com/
  • Vitez77
    Gyönyörűek Istenem. Be kell szereznem egy C2D 3Ghz-t+alaplajpot hozzá+még 2 giga ramot (4-gyel az igazi).

Amúgy,had hozzak már föl egy régi kérdést: a Föld-gyűrű. Ezek szerint benne lesz "and the famous ringstation around earth" (helyesírását most nem részletezem). Bár ez felőlem nem volt kérdés
    Legyen már okt. 10...
  • r4pt0r
    Esetleg link is van? :D
  • BuriP
    Hopp!! Pont most került fel a blogra egy új cikk a naprendszerről!
  • BuriP
    A Gamestar.
  • Vitez77
    Mármint a GS választotta meg, vagy a GC?
  • BuriP
    Megnéztem a Gamestar-ban a lipcsei GC 2008 tudósítást, de a TC-ről az egész újságban mindössze egyetlen szó esik, azt a promóciós lányt, aki a gépek mellett állt és segített,(és a blogban Bernd Lehahn-nal a képen van,) megválasztották a GC legjobbjának, a TOP 10-ben első lett. Mondjuk neki gratulálok, az Ego-s fórumon is dicsérték, mert nem csak dísznek állt és mosolygott a gépek mellett, hanem segíteni, és felelni is tudott a feltett kérdésekre, volt fogalma a játékról.

Ma jelent meg a PCguru kíváncsi vagyok abban említik-e a játékot.
  • dimre
    A steam-en is október a megjelenés. Nem vagy gonosz csak irigy, akárcsak én.
  • BuriP
    Eredetileg ugye a steam-ről 25.-étől lehet letölteni a játékot, ha a gyártással van gond akkor az őket nem érinti. Remélem ők is később(tízedikén) kapják meg a kódjukat hogy játszhassanak vele. Tudom hogy ilyet kívánni szemétség, de mért legyen nekik jobb mint nekünk.
  • BuriP
    Mikor bejelentették, hogy késik a megjelenés azt igérték meg könnyítik a várakozást új képekkel, videóval, blog-bejegyzésekkel...
    Én figyelek, és várok!!!
  • Legend
    Ahhoz előbb mutatni kéne nekik valamit.
  • Vitez77
    Kérdezz rá a jogokra a Creative Universe-on az Egonál
  • Legend
    Fuck Yeah! Újszülöttnek minden vicc új, (még csak) most bukkantam az EVE merchandise részlegére - íme pont erről írtam korábban.
    Ami engem érdekelne továbbra is a hajómakettek. Az lesz a legfőbb questem a TC- ben, hogy kioperáljam a hajókat belőle, és elérhetővé tegyem a nagyérdemű számára. A hardwer már megvan hozzá (makettgyártás), csak egy kockafejű kell még, aki segít kiszedni a modellfájlokat,

Jogok? Az Ego sztem támogatná.
  • Vitez77
    Anno X3-hoz adtak pólót. X2-höz is adtak vmit. X3: TC-hez is adjanak már 1 pólót
  • tomonor
    *1980 (ki volt kapcsolva a numpad >.< )
  • tomonor
    talán azért mert az X nem 198-ban készült, és vált világhíressé... o.o Amugy de szivesen megnéznék a mozikba egy X alapján készült filmet (kontra Uwe Boll, azt kihagynám akkor >_> )
  • Legend
    Ha lehet plüss Huttkölyköt kapni, akkor miért ne kapnánk X3 stuffot.
  • tomonor
    hmmm. X3 kisajándékbolt o.o
  • Legend
    Nem baj, legalább nem maradok le semmiről ...
    Ugyanis kb 3.-án kapok fizut, tehát csak akkor tudom feladni a rendelésem.

Ajándék??? Mégis mi? Egy kis Spaceweed, vagy Space Fuel? Egy jó kis 2931-es évjáratú Argon Whiskynek tudnék örülni. (A 7 éveseket szeretem)
    Csakis díszdobozban.

Apropó: most kaptam meg egy új MMO limitált gyűjtői kiadását pár napja. Asszem már említettem, de: Egy masszív dombornyomásos gyönyörű dobozban jött, benne egy keménykötésű képregény, és egy 244 oldalas keménykötésű gyönyörű művészeti album, a játékhoz készült koncept rajzokkal, festményekkel. Volt még benne egy exkluzív modell (ork hadúr), meg egy bóvli egérpad. Ja és persze maga a játék, ami kár, hogy nem érdekel annyira, csak az extrák kellettek. 15ezer volt az egész, a játék csupaszon 11 ezer, de körülményes volt a beszerzése. Természetesen Warhammer. Egy ilyen volumenű extra ajándékáradatot elfogadnék az X3 TC-hez is. Kár, hogy az Ego nem tud megengedni magának merchandise termékeket, sok hasonló cég csinál a logójukkal ellátott kulcstartótól kezdve a bögrén át apólókig mindent. Nem mintha X3-mas bögréből innám a kávémat ezentúl mert nem cserélem le a jumbóbögrémet, de szívesen lapozgatnék egy tematikus művészeti albumot...

Demó: ezt a kis időt már kibírom ...
  • tomonor
    eddig mindegyikből volt az aranylemez után demó... igaz, az X3:R demója 1 gigás, szal... ám szerintem lesz demó.
  • Vitez77
    Igazad van: ha én kibírok 3 évszakot, ti is bírjatok ki 3 hetet.
    És most visszatérve a realitások talajára: szerintetek az Ego most is küld vmi ajándékot az előrendelőknek (úgy tudom, eddig mindig küldött)?
  • BuriP
    Demóról szó sem volt, szerintem nem is lesz. Rakjanak be két-három szektort pár hajóval? Vagy csináljanak 1-2 gigás demót? (grafikusmotor, gazdasági szimulátor, stb) Mindent(harc, gazdaság, építkezés,) úgyse tudnának berakni, ahhoz túl komplex a játék, és akkor jönne hogy: ezt mért nem lehetett látni, azt miért hagyták ki. Három hetet még csak kibírtok.
  • r4pt0r
    Nem biztos hogy van gond, sokszor csinálják a kiadók hogy kész a játék de nem engedik a piacra, mert ők máshogy számolnak mint te. :D
  • dimre
    Most már tuti a gyártással vagy logisztikával van gond.

Dear Customer,
    We confirm your order and payment at the egosoft.com webshop. Unfortunately X3:Terran Conflict will be shipped on OCT 10th, one week later than originally expected because of a delay with the distribution.
    Thank you very much for your order directly from the developer.
    For further inquiries please contact [email protected].
    -Berrnd Lehahn, EGOSOFT

• tomonor
    aranylemez után... nos aranylemez már van. HOL AZ A SZ@R DEMÓÓÓ?!? >:@
  • Defrag
    Demot nem akarnak kiadni? Jöhetne valami addig amíg várunk a gamára...nincs kedvem folytatni a smia x3-t.
  • Legend
    Joystick.
  • tomonor
    o.o
  • Vitez77
    Pecsaba....
    Hülye professzionális újságok. PGO pl. még mindig szept. 26-ot ír ki a TC megjelenéséhez, hiába szóltam nekik.... (kétszer is)
    Megértem, hogy sok játékról kell nekik írniuk, de le merném fogadni, hogy fele olyan lelkesedéssel sem csinálják, mint Tomonor, RJoco vagy Amaro.*

A lista a teljesség igénye nélkül készült. Az itt fel nem sorolt személyektől elnézést kérünk.
    Vitez Corp.
    "Who needs reality?"
  • tomonor
    Itt még nem >_>
  • Vitez77
    Apropó (bocs a floodért) Tomonor: megjött már a gamestar? Írnak vmit a TC-ről?
  • Vitez77
    Noob leszek, amikor ti már masterek
    Sebaj, majd ti kisegítetek
  • BuriP
    Az újfajta irányításnál vajon élnek a ASDW gombok mint oldalkormányzás?
    Ha igen akkor azt választom mert az új menürendszer leegyszerüsíti a menüsort. Viszont ha vadásszal mész harcolni az oldalazás nélkül sokkal rosszabb a harc, nem olyan élvezetes. Azonkívül kiváncsi lennék hogy oldották meg a sebbesség szabályozását ha csak egeret használna valaki az irányításhoz billentyűzet nélkül. Ha rakétát akarok kilőni az új irányítással, menüt kell nyitnom pl.: klikk az ellenre megnyitva egy menüt és abban kiválasztani egy "rakétával megtámadni" sort? vagy mégis kell hozzá egy kevés billentyűzet? Ha nagyobb hajóval mész van időd a menük között bóklászni harc közben, de egy vadásszal mikor egy sorozat elintézhet magárahagyod a hajó irányítását? Sok minden nem tiszta még ezzel az új interface-szel kapcsolatban, majd kipróbálom ha itt lesz és döntök.

Nyár az nem most volt? Bár ahogy lehűlt az idő lehet hogy hamarabb itt lesz a követketző, mert az őszt kihagyva egyből tél lesz.
  • tomonor
    Én valszeg az új irányításnál leszek, nekem nagyon bejött a Darkstar One-ba ez a fajta egeres.

//csak sajnálni tudlak, Vizéz >.<
  • r4pt0r
    Hát nyárig lesz pár ezer hsz szvsz. Addigra ismerni fogsz már mindent. És amikor elkezdesz játszani olyan érzésed lesz mintha nyomtad már volna. :D
  • Vitez77
    Maradok én is a hagyományosnál....bár énnekem várni kell nyárig, míg kipróbálhatom, addig a polcon fog porosodni a doboz Majd meséljetek róla....
  • Amaro
    Nem lesz ez rossz, én kimondottan kedveltem a Freelancer egeres irányítását, azt pedig egy az egyben átültették. A context menük pedig ránézésre tetszenek, majd meglátjuk milyen lesz a gyakorlatban.