X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • BuriP
    Történt hogy múlt héten megrendeltem az egosoft shop-jában a TC, és szokás szerint, nem figyelve elk*rtam a dolgot. Mivel valami nem volt elsőre tiszta a fizetéssel kapcsolatban visszaléptem egy oldalt megnézni és aztán újrakezdtem beírni, beállítani, mindent. Sajnos mégsem sikerült mindent, és így történt hogy a megrendelésre a címemre országnak, Deutschland (Németország) került. A rendszer erre számolta ki a szállítási költséget ami ugye kissebb mint Mo.-ra. Az egészet csak akkor vettem észre mikor már feladtam a bankba az összeget. Evett a penész hogy hogy lehettem ekkora ! És írtam az Egonak egy szép nehezen elkészült levelet hogy mi történt, és ha lehet javítsák ki a hibás megrendelést, és írják meg hová küldjem és hogyan a fennmaradó összeget, és közben szidtam magam, és égett a pofám hogy hogy lehettem akkora hogy aból ki lehet faragni: legalább ennyit! A válasz a következő volt.:

Sehr geehrter Herr Horvath,
    Vielen Dank für Ihre Bestellung. Sie brauchen die fehlende Summe nicht nachzuzahlen. :) Wir werden Ihr Spiel an die richtige Anschrift schicken.

Mit freundlichen Grüssen,

Chia-chen Lehahn, Egosoft

Ez annyit tesz:
    Nagyon tisztelt Horváth Úr( Én is nagyon tiszteltnek szólítottam az Ego-t az E-mail-ben, és ez a tisztelet csak nőőőőőtttt!!!)
    köszönjük a megrendelését, a hiányzó összeget nem kell utánnafizetnie, :) A játékot a jó feliratozással, cimkézéssel (vagyis a jó címre) elküldjük.

Baráti üdvözlettel
    Chia-chen Lehahn, Egosoft

Most merje valaki őket ezek után a szájukra venni!!