12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#442 Egy rövidke összefoglalót kaphatnánk mi, láma németül nemtudók.
-
#441 Egy mukkot nem értettem belöle, a látványért megérte.
Valamit motyogtak MMO-ról multiról, és csitelt is a kis ravasz.
A Saturnus gyürüje (ha jól láttam)fantasztikusan nézett ki, a telepitett állomásokkal. -
#440 :)
-
r4pt0r #439 Azta hogy robbant az argon capital ship. :D
-
#438 Ismétlés hajnalban 05:15, és 05:30 -
#437 23:15 GIGA Games Ingame - X³: Terran Conflict auf dem PC
23:30 GIGA GAMES Atmo - Die Atmosphäre von X³: Terran Conflict -
#436 Az oldalra érve csak kattintsatok a " (>) Start media player stream" gombra.
-
#435 Lehet látni ma egy bemutatót a TC-ről és látni futás közben, Bernd Lehahn vendégeskedik a német Giga adón ma este 23.15-kor ha minden igaz! Vagy 23.30kor lesz egy összefoglaló? kicsit belekeveredtem majd kiderül, nézzétek. Ja a link ahol élőben nézhetitek az adót a neten.:
live-giga tv -
#434 Komplett skint nem tudok, de néhány művészi X univerzum hátteret szerezhetsz AkenBosch barátunknál. Ikon már van néhány, az ablakokra meg keress valami kékes-fémes bőrt, és már kész is a kiindulási alapod. -
r4pt0r #433 Már csak egy HD kell. :D -
mindero #432 Van angol link a trade-hez.
Magyar megjelenésről még semmi hír?
A végén kénytelen leszek külföldről én is megrendelni. -
tomonor #431 o_O -
Legend #430 No látom aktuális: ismét kérdezem, nem tudtok-e komplett X3 skint a windózhoz? Mindegy, hogy XP, vagy Vista, csak legyen. Olyasmire gondolok, mint a WidowBlinds pl. Az Ego fórumán valaki csinált egy komplett skint, X3 kinézettel, de a téma már behalt, a szerző nem reagál.
-
#429 OFF
Ezt történetesen nem én csináltam, de tetszik. XP alatti alkalmazását megtekintheted például ITT - az oldalon emlegetett Objectdock is ilyen, csak az nem ingyenes mint a hivatkozott Rocketdock. A skinek és ikonok mindkettőhöz megfelelnek. Vista alatt ugyanígy működnek, de ott nemes egyszerűséggel lecserélheted a gyári ikont is erre, nem muszáj dokkot használni.
ON -
#428 Az addig oké, hogy csináltál ilyen fasza ikonokat, de sosem értettem, hogyan kell őket alkalmazni
Pedig szeretném -
#427 A felkészülés jegyében ;) -
Legend #426 Ízi. Ha kivársz, előbb-utóbb felkerül az ego honlapjára, mint a többi.
Ez még olyan friss, hogy nem volt idejük szinkronizálni... -
#425 Hát igen, most fogalmazok egy köszönőlevelet!
Más:
Talált valaki letölthető változatot (esetleg HD-st) a Trade videóról?
majdnem egy órát nyúztam a Google-t de semmi. -
tomonor #424 ego ftw B) -
Legend #423 Én merem: respect. -
#422 Történt hogy múlt héten megrendeltem az egosoft shop-jában a TC, és szokás szerint, nem figyelve elk*rtam a dolgot. Mivel valami nem volt elsőre tiszta a fizetéssel kapcsolatban visszaléptem egy oldalt megnézni és aztán újrakezdtem beírni, beállítani, mindent. Sajnos mégsem sikerült mindent, és így történt hogy a megrendelésre a címemre országnak, Deutschland (Németország) került. A rendszer erre számolta ki a szállítási költséget ami ugye kissebb mint Mo.-ra. Az egészet csak akkor vettem észre mikor már feladtam a bankba az összeget. Evett a penész hogy hogy lehettem ekkora ! És írtam az Egonak egy szép nehezen elkészült levelet hogy mi történt, és ha lehet javítsák ki a hibás megrendelést, és írják meg hová küldjem és hogyan a fennmaradó összeget, és közben szidtam magam, és égett a pofám hogy hogy lehettem akkora hogy aból ki lehet faragni: legalább ennyit! A válasz a következő volt.:
Sehr geehrter Herr Horvath,
Vielen Dank für Ihre Bestellung. Sie brauchen die fehlende Summe nicht nachzuzahlen. :) Wir werden Ihr Spiel an die richtige Anschrift schicken.
Mit freundlichen Grüssen,
Chia-chen Lehahn, Egosoft
Ez annyit tesz:
Nagyon tisztelt Horváth Úr( Én is nagyon tiszteltnek szólítottam az Ego-t az E-mail-ben, és ez a tisztelet csak nőőőőőtttt!!!)
köszönjük a megrendelését, a hiányzó összeget nem kell utánnafizetnie, :) A játékot a jó feliratozással, cimkézéssel (vagyis a jó címre) elküldjük.
Baráti üdvözlettel
Chia-chen Lehahn, Egosoft
Most merje valaki őket ezek után a szájukra venni!! -
#421 És még mindig csak sok:
-
#420 Gyermekeim az (X)-űrben, mindem hálám és csodálatom az Egosoftnak!
És nem utolsósorban ---Chia-chen Lehahn--- ak.
Respect és áhitat!!! Ezer köszönet!!! Meg mégegy!!! -
#419 És az eddigi két videóhoz hasonlóan semmi konkrét dolgott nem mondanak benne, a X-univerzumot mutatja be a beszélő említi hogy új fegyverek, új állomások , és új rendszerek lesznek ugye ezek a terránok. Az egyetlen új infó (legalábbis én még nem hallottam), hogy akinek nem tetszik az új irányítás, ahol billenytyűzet nélkül lehet irányítani mindent, annak lehetősége lesz viszaállítani a megszokott régi billenytyűs rendszerre.
-
tomonor #418 Új Videó! Terran Conflict - Trade (egyelőre még német >.< ) -
#417 Gold lett a TC, hát elvonult megérdemelt pihenésére, egyben felkészül a TC megjelenése utáni fórumőrületre. Remélhetőleg jól kipiheni magát -
tomonor #416 Egy admin az egó fórumain. Gondolom a játékba is besegített. -
Legend #415 Igen,értelemszerűen. A #404-ben a #399-re válaszoltam.
Kiaza CBJ? -
#414 Apropó. Észrevettétek, hogy az elmúlt 3 napban nem volt CBJ az Egofórumon? Mi lett vele? Eddig mindig ott volt, mint egy robot.... -
#413 És hagyjam ki a holnapi, nonstop, 8-20-ig tartó óráimat? Még mit nem! -
tomonor #412 lehet kezdeni gyalogolni :)) -
#411 100km-re vagyok a fióktól XD -
#410 Az. Lehet, hogy Legendnek van igaza (ha ő is a gamestarról beszél), mivel nekem már egy ideje a fiókban hever, s most marhán nem tom előhalászni, mivel -
tomonor #409 Gamestar? -
tomonor #408 Gamestar? -
r4pt0r #407 Jöhetne már megint 1 vid, pl most a fight. :S -
#406 m -
#405 Hmm.....akkor én mi a bánatot olvasta? -
Legend #404 Csak kölcsönkaptam sajnos, de 2006 januári szám, a beszkennelt térképemen szerepel a dátum, úgyhogy pontos. -
tomonor #403 ja, engem is kiröhögtek. leszartam őket. xD