X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • BuriP
    Hallott valaki bármit is a TC-ben a Kha'ak-kokkal kapcsolatban?

Eddig mindössze két szóval említette a blogban az egyik fejlesztő, miszerint ő csinálta, vagy tervezte a Kha'ak Hive-ot (hive = kas, méhkas), de sehol máshol még csak meg sem említették őket. Pedig most hogy új hajóosztályok és típusok kerülnek a játékba talán már nem csak a rombolóval vagy kisebb flottával lehetne vadászgatni őket. Esetleg újabb Kha'ak hajókat is láthatnánk, és szerezhetnénk magunknak mert az reunionban elég nehéz volt claimolni őket, másfél év alatt mindössze két hajóból ugrott ki a "pilóta".
    Pedig az X2-ben jó kis intervenciós osztagot csináltam belőlük: szereztem vagy 25-30 Kha'ak M3-ast összeraktam belőlük 7-8 fullra felszereltet teljes fegyverzettel, és beállítottam őket wingnek a Novám mellé. Xenon inváziónál ráböktem a Xenon K-ra, ők szépen elhúztak mellettem és mire odaértem már csak a vadászokkal kellett eljátszadoznom a romboló már rég a múlté volt. Később vissza is vettem az osztag számából mert túl hatékonyak voltak, nekem nem hagytak semmit! Claimolni is jól lehetett egy ilyen M3-assal, talán az egyetlen gyenge pontjuk a hátsó turret hiánya volt így elég érzékenyek voltak a rakétákra.
    Kicsit elkalandoztam, de most lehet hogy feltelepítem az X2-t, valahol még megvannak a mentések hozzá.:)