12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • BuriP
    A blogban van egy új cikk, a Wingekről és a boarding crews-ról írnak benne. akatonáidat vagy űrruhában lebegtetve vagy egy speciális rakétában "boarding pod"-ban lehet a legyengített hajóba juttatni! Vannak külön tréningcenterek ahol gyakorlatoztatthatod őket, itt különböző skilleket tanulhatnak. Elfoglalni először csak kisebb hajókat tudsz velük, ilyenkor a harcot túlélők szinteket lépnek és egyre nagyobb hajókat lesznek képesek elfoglalni. Tehát nem csak a katonák száma fontos egy hajó elfoglalásához hanem a felkészülési szintjük is.

Azért kiváncsi vagyok hogy a rakétavédelem jó ezek ellen a pod-ok ellen is? Mert akkor egy flakkokkal, vagy schokwell-generátorokkal felszerelt hajó ellen nagy szívás lenne őket kiküldeni. Egyből odalennének a fáradságos munkával felkészített veteránok.
  • tomonor
    sose bízd trémobil/pannon/vodafone-ra a netedet, mer a 3G az amugy is szar lassú, és nem korlátlan a net. Na meg a blokkolások. Inkább egy hazai jót válasz mint a chello :)
  • SaGa
    Az a beágyazott kapu az XTM minden verziójában benne van, amiben a Sohnen gömb. A kapu egyébként ugyanannak a szektornak a keleti kapujához dob,azaz semmi értelme. Megközelíteni nagyon nehéz, a gömb nyugati "végén" van, félig beépülve a gömb falába, így csak kis hajóval és csak óvatosan közelíthető...
    Gyanítom. később ki akarták még dolgozni, scak aztán befulladt az egész xtm projekt.
    Amúgy meg csókoltatom a t-online-t. Az ő dns-ük nem oldja fel a thexuniverse szerverének nevét, így csak kerülőkkel tudom elérni....
  • Legend
    Igen, neten bankkártyás fizetésre gondoltam - persze, ha felkerül a kínálatba, mert per pillanat nincs a shopban a TC az Egonál.
  • Vitez77
    Ha bankkártyával fizetsz, akkor igazad van. De amúgy mondom, ott a banki átutalás.
  • Legend
    Neten rendelni külföldről csak dombornyomásossal lehet. Én már rendeltem az Egótól könyvet, és rendben megjött. A játék is meg fog jönni, bár biztos nagy lesz a tolongás...

#299: a Shivan Dragonnak és a Rock Beetlenek sincs, mégis lehet velük röpködni..
  • Vitez77
    Hmmm...(megnézem).....loading....
    Lehet fizetni: kártyával, PayPallal és banki átutalással.
    Amúgy az Ego a világon bárhova szállít (még Afganisztánba is), Lufthansa légpostával (én mér vettem tőlük ugyebár a DVD-ket, egy könyvet és kaptam egy aláírt pólót, s mind épségben érkezett meg).
  • mindero
    Hát nem tom, én inkább itthon venném meg személyesen, nem szeretem ezeket a kártyás vásárlásokat. Nincs is ilyen dombor-nyomott kártyám (vagy ez nem azzal megy?)
  • Vitez77
    Ne a Deep Silvert nézd rendelés céljából, hanem az Egot
  • dimre
    Ahogy nézem angol nyelvterületeken okt 3. a megjelenés.
  • dimre
    Ez a Deep-es link.
  • Vitez77
    Alul volt a link, ugye? Azzal ne törődj! Lépj arra, hogy "as to shopping cart" és akkor beleteszi a kosárba. A többi meg majd már menni fog neked is
  • BuriP
    Mikor az EGO shop-jába benéztem csak egy linket találtam ami a Steam-re vitt. A Deep Silver oldalán meg nem igazodtam ki.
  • Vitez77
    Persze!
    Rendelésnél mindig megkérdezték, hogy "outside or inside EU?". Értelemszerűen, az Unión kívülre drágább volt, belülre meg olcsóbb.
    Ezért várom már, hogy az Egotól is lehessen előrendelni
  • BuriP
    Szállítanak Mo.-ra is?
  • tomonor
    D:
  • Vitez77
    Hát, én Egotól rendelem meg, ez már nálam hagyomány. Szal engem hidegen hagy, mikor hozzák be Mo-ra. Némethonból meg 2-3 nap alatt kipostázzák :D
  • BuriP
    Talán csak a kiszállítás miatt írnak némely oldalon október 3-at, vagy külön jelenik meg a német és angol nyelvű változat, a reunion-nál így volt, igaz ott hónapnyi eltéréssel. Remélem 26.-a marad péntek, csak kiugrom Osztrákiába érte és hétvégén nem is alszom!
  • mindero
    Hát szerintem még hivatalos megjelenés nincs is, ez a szeptember vége is csak kb-ra van belőve. Meg kérdés h mikor ér le ide hozzánk.
  • Vitez77
    Hosszú vonatút után lusta vagyok keresgélni, ezért megkérdem: mi van a megjelenéssel? Marad a szept 26, vagy kitolták okt 3-ra?
  • tomonor
    ? ugy érted cockpit? Nos le kell hangoljalak, ugyanis, mint a Reunionba, egyáltalán nem lesz. De belső nézetük azért lesz :D
  • dimre
    Milyen jó lenne hajók többségének lenne belső nézete is.
  • mindero
    Hát igen, mivel nincs pilótafülkéjük.

Mindenesetre a khaakokról többet eddig nem mondtak, de kétlem hogy a történetbe fontosabb szerepet kapnának, inkább a xenonokkal való végső leszámolás lesz (remélem), de persze ettől még kaphatnak új hajókat ( és fognak is).
  • tomonor
    eredetileg nem is lenne szabad elkapni xenon és khaak hajókat...
  • BuriP
    Hallott valaki bármit is a TC-ben a Kha'ak-kokkal kapcsolatban?

Eddig mindössze két szóval említette a blogban az egyik fejlesztő, miszerint ő csinálta, vagy tervezte a Kha'ak Hive-ot (hive = kas, méhkas), de sehol máshol még csak meg sem említették őket. Pedig most hogy új hajóosztályok és típusok kerülnek a játékba talán már nem csak a rombolóval vagy kisebb flottával lehetne vadászgatni őket. Esetleg újabb Kha'ak hajókat is láthatnánk, és szerezhetnénk magunknak mert az reunionban elég nehéz volt claimolni őket, másfél év alatt mindössze két hajóból ugrott ki a "pilóta".
    Pedig az X2-ben jó kis intervenciós osztagot csináltam belőlük: szereztem vagy 25-30 Kha'ak M3-ast összeraktam belőlük 7-8 fullra felszereltet teljes fegyverzettel, és beállítottam őket wingnek a Novám mellé. Xenon inváziónál ráböktem a Xenon K-ra, ők szépen elhúztak mellettem és mire odaértem már csak a vadászokkal kellett eljátszadoznom a romboló már rég a múlté volt. Később vissza is vettem az osztag számából mert túl hatékonyak voltak, nekem nem hagytak semmit! Claimolni is jól lehetett egy ilyen M3-assal, talán az egyetlen gyenge pontjuk a hátsó turret hiánya volt így elég érzékenyek voltak a rakétákra.
    Kicsit elkalandoztam, de most lehet hogy feltelepítem az X2-t, valahol még megvannak a mentések hozzá.:)
  • tomonor
    o_O DS az a két képernyős, mi? Hát izé, nemnagyon tudom elképzelni ezt anagy játékot egy ilyen kicsi konzolon. Mondjuk az alsó képernyőbe biztos sector map lesz XD
  • Vitez77
    Megadom neki a szavazatom!
    Amúgy néztétek a Deep Silver oldalán az X3: TC adatlapját?
    "Also available for:
    Nintendo DS"
    Na, kiváncsi leszek rá
  • RJoco
  • dimre
    Szerintem irj a modi forumba, mivel te vagy a topiknyító lehetnél házigazda. A többiek is megszavaznak, ugye ?
  • tomonor
    ilyen nap... Amugy ha valaki ismer egy jó modit, mondja már meg neki hogy, ha adok képet, betenné bannernak... >.<
  • BuriP
    helyesbítés.: CG=GC

Ma tényleg nem tudok írni.
  • BuriP
    Bernd Lehahn is úgy kezdte a lipcsei CG-n az egyik bemutatót hogy ez az X-trilógia negyedik része. :)
  • Vitez77
    Eurózónához sem csatlakoztunk még, de te már kreditben gondolkodsz? XD
  • mindero
    Minek lelohasztani az ember kedvét rögtön :D

Nem, baj majd a TC-ben megvagyonosodok.
    Kár h nem lehet átváltani forintra a crediteket. Ott azért mégiscsak könnyebben megszedi magát az ember (a 20*os SETÁ-val).
  • Vitez77
    Soha!!!
    Lenin...azaz..X3 élt, X3 él és X3 élni fog!
    Szabadság, Xtársak!
  • RJoco
    Hmmm...

Két topicot nézni egyszerre...
    Majd, ha itt lesz a TC, elég lesz egyet is...
  • Vitez77
    Abból már magát az Egosoftot venném meg
  • tomonor
    vagy csak nyerj az ötös lottón xD
  • Vitez77
    Áhhh..csak szépen sorjában: kell egy munkahely, ami fizet elég jól. A egy feleség, ami nem viszi el a zsét. Aztán akkor kell egy új gép XD
  • mindero
    Asszem kell egy új gép.

de lehet h kettő :)