X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • TokraFan
    #12157
    Nem kell hozzá semmi. Forgalmasabb Core rendszerekben biztos találsz TL-es hajót. Kommunikációs távolságba mész hozzá (kb. 5km), és beszélsz a kapitánnyal. A komm. listában lesz egy opció ahol fel tudod bérelni ("I want to transport something" vagy valami ilyesmi, jó rég csináltam). Elmondja, hogy mennyibe kerül a fuvar, majd dokkoltatod arra a shipyard-ra ahol a gyárat veszed és beleteszed a gyomrába amit vettél (ha komplexet építesz, ne felejts el venni "complex constructions kit-et" is, ez köti össze a gyárakat és ezen lesznek a központi dokkoló karok is). Ha nincs "trading extesion" szoftvered, akkor neked is dokkolva kell lenned ugyanott!
    Utána megadod neki a rendszert, ahova a gyárat telepíteni szeretnéd. Ki kell várni míg odaér (érdemes előre menni és SETA-zni, azzal sok időt nyersz). Ha beért a rendszerbe, ismét komm., és kipakoltatod vele oda ahova szeretnéd (a map-en tudod megfelelő koordinátákra pozícionálni a gyárat). Done.
    Ha nem csináltál még ilyet, akkor a gyár lerakása előtt érdemes menteni egyet, mert ha rossz helyre teszed le, kezdheted elölről az egészet, úgy meg csak visszatöltöd és újrapróbálkozhatsz.