X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • RJoco
    Azt nem tartom kizártnak, hogy már nem képes tartani a sebességet és ezért lett lassabb. Az alaplap szabályozza ezt, ha felülírod és fagyi vagy kékhalál van, akkor tudni fogod, hogy mi a ludas.
    Ha van lehetőséged, akkor egy fluxos meleglevegős átforrasztás nem ártana neki, lehet, hogy segít.
    8 éve már előírás volt az ólommentes forraszanyag használata és az ridegebb, mint az ólmos verzió, így könnyebben törik is.
    Bár, hogy pont csak a ramnál?...
    Érdemes lenne másik, ugyanilyen típussal kipróbálni.

Hajóra nem tudok mit írni, én csak egy sztorit vittem végig és nagy hajót nem kaptam.
    Reunion-ban egyértelműen Hyperion volt a nyerő, bár a Nemesis sem volt rossz, míg meg nem lett a Hyperion.
    Nagy hajóból meg az M2, ha van annyi lé, bár egy M1 sem rossz kezdésnek.
    Szintén Reunion, a Terran Asgard-ot imádtam, simán lehetett rá dokkoltatni M1, M2 hajókat is, meg lefele mindent. Nagyon jó foglaló hajó volt, a Q pajzsát simán leszedte, de a Q nem nagyon sebezte a pajzsát. A HCF-fel alá beállva simán tudtam úgy küldeni a katonákat, hogy engem nem talált el, mer 3-4 km messzire kerülgette az Asgard-ot.
    Remélem tudtam ezzel segíteni, ha tovább játszanék a játékkal, akkor én ebben az irányban mozognék itt is.