X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Hát elméletileg Xenon hajónak nincs pilótája, szóval, ha Reunion óta nem küszöbölték a kiugrásos bakit, akkor ehm....
Viszont a Centaur-omon vannak személyek, akik valamire biztos jók. Az egyik beállítható hack-elésre is, szóvalmajd kikísérletezem, meg olvasok némi wikit.
Ha az OTAS és Griffon hajót hasonlítom össze, akkor sok különbség nincs abból a szempontból, hogy mennyi üteggel tud előre lőni. Bár a Griffon-nak csak 4 Main-ja van, ellenben van hozzá még 4 Front is. Míg az Astraeus-nak 8 Main-ja van és nincs Front. A Griffon-nak több a lézer kapacitása is, a Hull is több és a Shield-et is gyorsabban tölti vissza.
Az Ariadne-nél meg nem figyeltem a pajzsot már.
Reunion-ban a kis kedvencem a Mamba Raider (M4) volt, amiért elég rendesen meg kellett kűzdeni XTM-ben. A Hyperion-on ez dokkolt és a Starburst vagy az Arrow.
Azért néha kapok olyan küldit, amihez még a Centaur is kevés egy kicsit, nem véletlen kell Hull-t javítani. Ellenben nagy a raktere, XL is megy bele. Szerintem most még maradok ennél, aztán, ha lesz M7-em, akkor azon rajta lesz a Nova.
A Wingeket le kell tesztelni. XTM-ben próbálkoztam squad-okat összerakni és járőröztetni őket, ha nem voltam a rendszerben, akkor az erőfölényük győzött. Ha bent voltam, akkor meghaltak. És a számolás itt is ugyanaz, ha a rendszerben vagyok, akkor grafikát számol, ha nem, akkor csak a pontot, kiterjedés nélkül. Ha túl sok a lövedék és nem bír annyit számolni, akkor eltűnik pár és azok olyanok, mintha ott sem lennének. SETA-val így el lehet menekülni necces helyzetekből, amíg rakétákat nem küldenek az ember után. Mert azt jól leszámolja, ellenben a lövedékek eltűnnek, így nem találnak.