X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Szabolcs92 #11834 Ha sokat kell javítani, én úgy szoktam, hogy nekitámasztok valamit a ctrl-nak, és olvasok vagy bármi mást csinálok, úgy kevésbé unalmas :) Tudtommal repair lézer nem elérhető, csak cheat-ekkel lehet behozni.
L csak egy m3-as, azt boardolni nem tudod, csak kiugratni sok szerencsével és elfoglalni.
OTAS hajókat imádom, tc-ben is végig a sikront használtam, nagyon nagyon jó hajó, a csak-foglalható hyperion után szerintem a 2. legjobb. Az astraeus hauler nekem is szimpatikus, de a fegyverek gyengének tűnnek, az az egyetlen bajom vele.
A xenon n-m-l hajók nagyon könnyű prédák egy jó m3-assal, a tc-ben én sokáig nova raiderrel nyomtam, az ap-ben pedig a kezdő nova prototype még jobb is nála. Szóval a helyedben én a centaurt eladnám, inkább szereznék egy erős és gyors m3 vagy m3+t, alacsony harci ranggal könnyebb vele menni mint a rettenetesen lassú centaurral.
Griffon azért nem tetszik, mert csak 4 fő ágyúja van, az meg nagyon harmatosnak tűnik a 8-10 ágyús m6-ok után. A Griffonnál az OTAS hajó sokkal jobban tetszik, jóval több fegyver fér rá, és még gyorsabb is egy kicsit.
Ariadne megint nagyon nem tetszik, a Panthernek 5-ször erősebb pajzsai vannak majdnem ugyanakkora hangárral. Wingeket meg nem tudom, hogy akarok-e, mert még soha nem próbáltam, így nem tudom, mennyire hatékonyak, mennyire hullanak, tehát mekkora a járulékos költség.