X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Köszi!
A javítás elég lassan megy, mert mindig lemerül a lézerem. De 10%-ot sikerült azért húznom rajta, mielőtt teljesen meguntam volna. Gondolom valahol kapható ilyen lézer, mert pár hajóra felszerelhető.
Összegyűjtöttem pénzt egy Mercury-ra és feltöltöttem EC-vel a gyárat, így most megvan a Microchip. De hogy, hogy fogok összeszedni egy L-t? Azt még nem tudom, de gondolom a Board parancs segít talán. Valahogy.
M7-ek: Az OTAS-ok Astraeus Hauler-re elég szimpi, én azon elgondolkodnék vagy pedig a Griffon Sentinel-en. Ahogy nézem, az M7 osztály semmiképp sem alkalmas capital lövésére vagy csak nagyon ügyesen, óvatosan. Ha van hangárja a hajónak, az nem csak a wing-ek miatt jó, hanem mert több fajta hajót tudsz magadnak tárolni.
Én most folyamat olyan Hard, Very Hard küldiket kapok, ahol Xenon N, ritkán M és L-t kell lőnöm. Ezt egy Centaur-ral sem egyszerű. Mivel lassú és mire odaérek, addigra általában leszedik őket. Így hiányzik, hogy nem lehet rárakni egy M3-4-et.
Szóval én az OTAS hajóban vagy a Griffon-ban gondolkodnék.
Ha Wing-eket akarsz akkor meg Ariadne-ban. 24 M3 már szerintem szép pusztítást tud csinálni és még szállítóval is dokkolhatsz rajta.
Ahogy látom a Hyperion pajzsát meggyengítették, Reunion-ban az egyik kedvencem volt.