X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • biglion lord
    Köszönöm szépen a segítségeteket!

Romeo One:
    Igen értem és be van kapcsolva és valószínű, hogy Pares-nek van igaza. Köszönöm!

Cobra:
    Nem mert bányászt írt, ha belefutok nem gond mert közben belépek a Tőzsdére és a 2 cél között Tőzsdézem így pikk-pakk el megy az idő és nem unalmas. Voltam 1 felderítés körúton és vettem valami szoftvert azóta nem kell kikötnöm az adott szektorban, hogy Tőzsdézhessem hanem a szoftvernek köszönhetően minden szektorban tudok Tőzsdézni kedvem szerint, így mindig alkalmazom, ha olyan küldit találok vagy éppen kereskedek áruval így a 2 célpont között 1000-el megy a biznisz a Tőzsdén és dől a lé, bár buktam már vagy 3-400 ezret, de azóta okosodtam így ez nem fordul elő. Összességében kb. 300millát össze Tőzsdéztem mert itt 100milla csak zsebpénz, de még így is sok milla kellene főleg, ha még csatázik is az ember akkor mélyen zsebbe kell nyúlni Minden esetre szuper a játék és van mit csinálni nem unalmas és nagy a szabadság a játék területén mint mozgás mint tevékenység területén. Köszönöm.

Pares:
    Cargó life support biztos van mert hajó vásárlásakor mindig fúlra pakolok mindent amit csak lehet fejlesztésileg, de utána nézek pontosan. Sz.V.Sz. az utas igénye vagy nem a megfelelő hajóval érkeztem lehetett a gond. Amikor elvállaltam a küldetést ki dokkoltam, de az irány vissza mutatott ahol a küldetést felvettem és visszadokkoltam, viszont nem mutatott semmi jel arra, hogy ott valaki várna rám és rákattintva nyögné, hogy öreg kevés vagy mint macisajtban a brummogás gyere jobb hajóval vagy valami más probléma miatt nem száll be a hajóra, de valamit biztos benéztem. Majd jobban átnézem a dolgokat amit itt is írtatok. Igen kezdő vagyok így nem egyszerű a dolog, de mi nem az az életben, de szerencsémre bevállalós fajtából vagyok, na azért nem mindent. Elég érdekesen nyomom a játék menetet, szerencsére a mai tudományt az ember néha felhasználhatja a maga javára, okos telefon ő fordít nekem van 1 olyan program is rajta amivel nagyon gyors lenne a fordítás, csak sajnos magyar nincs még rajta "értem itt a szótárt ami még nincs, de maga a program magyarítást tartalmaz" ez úgy működik hogy kamerát ráfordítom az adott szövegre, értelmezi és egyből fordít is nagyon gyors a reakció ideje csak ugye nincs magyar szótár még hozzá sajnos "persze más nyelvi szótárak elérhetőek" ezzel pikk-pakk menne a fordítás, de a magyar szótár hiánya végett így a másik szótárt használva bepötyögős módszerrel fordítok hámozok. Amennyiben szorul a hurok akkor a két nagy fiam programozónak tanul ők boldogulnak az angollal így segítenek vagy a nagy lányom, ha épen ők nem érnek rá, aztán el vergődöm a sorok között ha fogalmazhatok így.
    Köszönöm.