X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • biglion lord
    Elnézést hogy nem fogalmaztam érthetőbben! Igen az be van jelölve mutatja is az aktív küldetés célpontját. Tehát ahol fölveszem a küldetést azt mutatja, de azt nem találtam meg, hogy honnan kell elhozni az illetőt, például adott a feladat, hogy hozzak el 1 illetőt az adott helyre ahol a küldetést kaptam, de azt nem hogy honnan hozzam el az illetőt. Amiket vállaltam küldetéseket mindig meg volt adva honnan hová kell mennem, most találkoztam ezzel, hogy nem volt megadva hová kell érte mennem az illetőért csak az, hogy hová kell vinnem, így bejártam az adott szektort ahol kaptam a küldetést aztán meg a szomszédos szektorokat, de nem találtam meg. Lehet benéztem valamit amire nem figyeltem oda amikor a küldetést vállaltam. Ebből kifolyólag itt szintén adott 1 kérdésem. Van olyan menü ahol meg lehet tekinteni a beszélgetéseket vagyis az olyan beszélgetést, amikor vállalok 1 küldetést vagy amikor elhangzik valami jobb oldalt fenti ablakban valami beszéd, üzenet? Mivel nem igazán tudok angolul így csak, ha visszakeresem és lefordítom akkor tudom meg miről van szó, vagy azok jelentéktelen üzenetek amik néha befutnak jobb felül kis ablakban? Köszönöm.