X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • biglion lord
    Köszönöm szépen mind a 2 alkalmazást.

Kicsit tőzsdéztem, sok lehetőséget próbáltam többször visszatöltve és kipróbáltam azt a kis csalás jellegű dolgot, árut veszek kidobok stb. nálam nem működött nem befolyásolta a tőzsde részvényeit és hiába próbáltam betölteni másik opciót választva a végkimenet végett, de mindig más eredményt kaptam. Minden esetre nem azt kaptam mint amit olvasgattam sokkal jobbat. Mondandóm ezzel csak az, hogy hihetetlen mint a valóságban és kb. majd 1 napomba került mire össze tőzsdéztem 18millát és mint a valós életben figyelni a mozgást és befektetni illetve a tőzsde alakulását befektetésekkel manipulálni 1 szóval szuper a játék működése, nagyon megfogott.
    A másik betévedtem az ellenség területére és ami fogadott gyorsan vissza is fordultam és azt hittem meg úsztam nem látnak, hát nem utánam jöttek úgy seggbe rúgtak, hogy füstöltem, nos kíváncsiságból itt is többször visszatöltöttem, a végkimenetre voltam kíváncsi vagy is ismétlődik e a folyamat vagy tudom e befolyásolni, hát szintén minden betöltés más eredményt kalkulált és kb. 20x töltöttem vissza. Hát nem tudom ez a javításoknak köszönhető vagy vírus van a gépen, de hihetetlen jó a játék, de ha utóbbi van a gépen biztos nem törlöm
    A térkép nagyon jó amit én szedtem le kicsit más és nincs annyi szektor rajta.
    Még 1x köszönöm a segítséget remélem így már létesülök a játék világában.