X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
Gunslinger #11247 Ez volt eddig a rekord bevételem, 62 hajót lőttem le egy szem Sprinblossommal egy patrol küldi során, több mint 83 milla volt a jutalom:
Kép
Átlagban simán összejött anno 50-60 milla küldinként, rászánsz pár órát milliárdos leszel és nem kell kereskedéssel szüttyögni.
Én személy szerint nem látom értelmét annak, hogy valaki megtámad egy fajt és felrobbantja az állomásait, az ég világon semmit nem érsz el vele (azon kívül hogy rohadtul utálni fognak), mert utána úgy is visszaépíti magát. Sector takeover script nélkül nem tudod megszerezni a szektort.
Felhívnám figyelmed arra az apró tényre, hogy egy adott faj nem csak abból áll, ami az űrben teng-leng (űrhajók, állomások), bizony lent a bolygókon akár bolygónként több száz millióan is vannak, azokat meg nem lehet kiirtani. Az egyik X játékban sem volt soha fő cél, hogy akit látunk kiirtunk, mert csak. Eleve mi ebben a kihívás? Az egy szem Skirniremmel letudnám radírozni mind a 200 valahány szektort gond nélkül, de ha nem is vetem be a Skirnirt rajta kívül is van még vagy 370 hadihajóm, sztem a 15. szektor után rohadtul megunnám.
Mondjuk akkor kihívás lenne, ha egy M5-ben ülve csinálnám. :-D