X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
komenco #11246 Köszi Guns,
Én sept. 24-től vagyok itt de az eredeti (megvásárolt) - vel csak nov. 15-e óta játszom.....ahhoz képest elég jól haladok. mondjuk tényleg sokat nyomom.
Azért az én komplexeim többet termelnek, napi kb 5 órai játék után kb.5-7 milla, ( 2 CAG trader/komplex ). ( Jó gazdasági tanácsadóim voltak ! ) Mivel én sem vagyok túl nagy harcos, ezért egyelőre inkább a gazdasági résszel foglalkoztam, de azért kipróbáltam néhány sector védést de nem is értem, hogyan tudsz ilyen sokat összeharcolni 10 perc alatt.......Pl. én elvállaltam egy harcit (kb. 2 milla indulóval és mivel közben emelkedtek a lelőtt hajók tarifái is így összesen sem volt több 6-8 millánál....persze ez volt vagy 20 perc.....stb ). Na mindegy majd rájövök erre is.
Egyébkét én olyan fő célokra gondoltam, hogy pl. megtámadom a Paranid fajt és sectorról sectorra menve lerombolom mindenét és én építek oda mindenfélét...és persze ugyanezt gondolom a többivel is.....(Vajon erre mit fog lépni a GOD ?) ...de mint írtad, Te még ilyet nem csináltál.
Van valaki aki már itt tart egyáltalán? mert ezt a kérdést már 3 hónappal korábban is feltettem,igaz kaptam rá választ csak senki nem csinált már ilyet.......azt hiszem.