Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
gabeszg #79 NA AKKOR a kurva anyját a UPC nek leírom persze, hogy miért:
1. Kihozzák az első mediaboxot (thomson) felvevős áll no hűségnyilatkozat és nincs bekotési díj
2. Szar a kép szétesik sokszor felhivjuk huzzuk ki rakjuk vissza(kb értelme annyi h gyujtsak rá)
3. mondtuk h havi 20e ért már igazán a hangerőt is beállithatták vna meg egyéb szarokat itt hamár itt volt a csávó de mi hiszékenyen gondoltuk h azt is megcsin nem nekunk kell szarakodni
4.Modnom nekik hozzanak még 1et másik szobába is kell azt mondtam hogy UGYANOLYAT AMI MÁR ITT VAN erre! hoznak egy hds philipset(philips=thomson???!!!)és 10e bekötési díjat kérnek a thomnsonra meg erre is majd(mi a fasz?) csak a hd sekre kellene
5. felhivtam oket (elozoleg napokig kellet várni h ujat kérjunk amikor az elsőt meghozták hogy lezárják a munkalapot most is ez van elvileg metr rosszat hoztak ki(az hagyján hogy olyan ugyfélszámmal hozták ki ami nem is létezik és nem 1mediabox van itt állitolag 2(mondtam nekik h igazábol 10 van ....) de ma már 5adó nem h néha szétcsúszik hanem folyamatosan olyan mint amikor szétcsúszott(animal planet vh1 stb...)
Hát akkor ezek után drága fórumtársak vonjátok le amit le kell én nekem meg van az az erős ma is tanultunk kyle érzésem és igen kapják be megint.Irány digi tv(ha az is szar azt is megírom mert nem rkelámozni akarom azt)