UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Lehet megverjuk ezt az új hercehurcát... És még kábeltévét is digire cseréljük analóg helyett...
Elvileg nem vagy köteles digire váltani, marad analóg is. Tehát Családi csomag marad (ami silverre hallgat eztán), régi áron. De néhány adáshoz már kell a digis médiabox (a upc honlapján a csatornakiosztásnál, a városodat kiválasztva megtalálod, mi tartozik oda, pirossal jelölik), és ez aug.-tól már 6 rugóról indul (kedvezménnyel -10%, tehát 5400).
A netes csomagok sztem nem változnak. Ha mégis, az maga lesz a káosz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ez felkeltette az érdeklõdésemet, mivel UPC kábeles vagyok.
A weboldalán van egy tájékoztató errõl. Mi papírt még nem kaptunk.
De én most azt nem értem, hogy Budapesten külön lesz analóg és digi, vagy az analóg átalakul digivé.
.: mobilize.hu :.
Misk, Bp, Debr, Pécs, Szfehérvár már retteghet.
Kiküldték a hülye papírjaikat a sok rizsával, de többszöri olvasás után is kismillói kérdés marad. Az egyik legérdekesebb, h leírják: az extra csomag megszûnik, a honlapjukon viszont a márc.31 utánra vonatkozó csatornakiosztásban még mindig ott van.
A legtöbb homály viszont talán a médiabox körül lesz. Valójában csak sejtéseim vannak, h eszik-e vagy isszák, ha hasonló a régi analóg cucc lelkületéhez, amivel még most a Sport1/2 (mittomén) fogjuk, talán nem lesz gond. De ehhez még vmi kártya is lesz. Egyelõre csak a Standardban gondolkodnék, mert ha erre borítom rá a frissen locsolt kaktuszkaspómat (nincs ilyenem), csak 20.000 lesz a kártérítési díj, és nem 45.000, mint az SV DVR médiaboxnál.
De attól tegyük fel, h szeretnék mûsort rögzíteni a videóval. Egyszer hallottam, h az így már komplikált lehet.
Szóval hozzáértõk, okosak, netán UPC-sek (nem akik a 'tájékoztatót' írták), tapasztalók, pórul jártak és további értetlenkedõk: uzsgyi, írjatok!