366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
#86 én sem bambulom egész nap, de jó érzés, hogy amikor bekapcsolom akkor egy kis képzavar sincsen, totál tiszta a kép :) -
Scooby87 #85 én meg megvárom amig végre érdemes megrendelni és minden flottul müködik addig felesleges...van jobb dolgom mint a tv-t egész nap bambulni... -
#84 szerintem is teljesen korrekt a UPC digitális tv. én eddíg csak pozitív élményről tudok beszámolni -
elmerfudd #83 Nem kellene két nap után 1ből anyázni.Egy kis megértés nem ártana. De hát nem vagyunk egyformák. Nálam 3 STB megy, az első héten voltak hibák bőven, betelefonáltam és frissítettek egy párat központilag. Láss csodát eltüntek a problémák. Minden megy tökéletesen. Türelem rozsát terem. Digiröl csak annyit, hogy nem véletlen olyan olcsó. Vannak forumok ahol a digi szerelök beszélgetnek. Na azt érdemes elolvasni.
-
kalapos #82 Hát igen még mindig káosz van náluk
Amugy a digi tv vel is gond van.Elég sokat foglalkozott vele a Tv ügyvédje is.
A médiaboxot tedd a 999 oldalra és teszteld. -
#81 hála a jó istennek eddig én még nem tapasztaltam ilyen problémákat, remélen nem is jönnek elő... -
gabeszg #80 Ja és megjegyezném, hogy a képminőség hangyaf/sznyival jobb megállitás felvevés poén(erre találták amúgy ki a dvd írót szal ez a része fölösleges)de nálunk is pl teletex siralmas 1év mire megtalálja dolgokat (láttam írták de nálunk is pl m1 ami tré és faterom csak azt szokta nézni )na mind1 egy kis off is : chello 10megáson voltam 20asra akartam aláirás 1év(persze aki 3-4éve itt van annak drágábbat adnak mint az újnak ....na mind1 az még)de hogy "2óra alatt már akkor a duplája lessz vhogy nem stimmelt ezért ismét bátorkodtam felhívni az üfszolgálatot és kb ien 3-4nap után már használni is tudtam a valódi sebességet. -
gabeszg #79 NA AKKOR a kurva anyját a UPC nek leírom persze, hogy miért:
1. Kihozzák az első mediaboxot (thomson) felvevős áll no hűségnyilatkozat és nincs bekotési díj
2. Szar a kép szétesik sokszor felhivjuk huzzuk ki rakjuk vissza(kb értelme annyi h gyujtsak rá)
3. mondtuk h havi 20e ért már igazán a hangerőt is beállithatták vna meg egyéb szarokat itt hamár itt volt a csávó de mi hiszékenyen gondoltuk h azt is megcsin nem nekunk kell szarakodni
4.Modnom nekik hozzanak még 1et másik szobába is kell azt mondtam hogy UGYANOLYAT AMI MÁR ITT VAN erre! hoznak egy hds philipset(philips=thomson???!!!)és 10e bekötési díjat kérnek a thomnsonra meg erre is majd(mi a fasz?) csak a hd sekre kellene
5. felhivtam oket (elozoleg napokig kellet várni h ujat kérjunk amikor az elsőt meghozták hogy lezárják a munkalapot most is ez van elvileg metr rosszat hoztak ki(az hagyján hogy olyan ugyfélszámmal hozták ki ami nem is létezik és nem 1mediabox van itt állitolag 2(mondtam nekik h igazábol 10 van ....) de ma már 5adó nem h néha szétcsúszik hanem folyamatosan olyan mint amikor szétcsúszott(animal planet vh1 stb...)
Hát akkor ezek után drága fórumtársak vonjátok le amit le kell én nekem meg van az az erős ma is tanultunk kyle érzésem és igen kapják be megint.Irány digi tv(ha az is szar azt is megírom mert nem rkelámozni akarom azt) -
bame #78 Hozzánk is bekötötték, csak még nem volt időm megírni. A teletext nagyon rossz, főleg az m1-en. Tippmixnek betesz (tesó a nagy focifan). De analógon ugyanolyan, mint volt.
Akadások vannak, de remélem, hogy ez javul. Amit ma vettem észre, és nagyon pozitív élmény, hogy a BBC Prime-on van magyar felirat. Nyelvtanuláshoz szerintem kiváló. -
#77 a teletext nálam egyértelműen gyorsult az analóg óta. 5-10 mp alatt behoz mindent -
kalapos #76 Akkort holnap írhatsz egy beszámolót hogy hogyan teszik
Nálatok a teletext milyen?Nálam néha 2-3 perc alat hoz be egy oldalt illetve 2-3 perc mire a második oldalára megy.De ha az analog adásnál nézem a teletext akkort ott minden jól megy.Nálatok? -
#75 nah most ment el a UPC-s srác, most barátkozok a cuccal. eddig tetszik :D -
kalapos #74 Magátol helyreáll kb 10 mp alatt. -
#73 na holnap kötik be a cuccot.
tényleg ennyia probléma vele?? ilyen kép széteséseknél mit csináltok? vagy magától helyreáll?? -
kalapos #72 Gondolom azt is észrevettétek hogy késik a kép és a hang a sima adáshoz kéest.Gondolom a digitalizálás miatt.
Amugy a kép szétesése engem is baromira tud zavarni. -
#71 Elég sok a fagyás nálam is, jó lenne ha csinálnának ezzel vmit.
Sportközvetítés alatt baromi zavaró, meg úgy egyáltalán. -
Aspyrin #70 Nekünk péntek óta van mezei boxos változat. Kicsit valóban furcsa a csatornák közti lassabb váltás, de ezt úgy szoktam kiküszöbölni, hogy az "ok" gombot megnyomva végigrohanok a kedvenc csatornák műsorújságján, és ha valamelyik érdekel rányomok, így nem kell várakozni minden egyes léptetésnél.
Néha viszont feltűnt, hogy másodpercekre megfagy a kép és a hang is, remélem ez csak kezdeti probléma. -
kalapos #69 A kép nálam is szétesett ma 2 alkalommal is:( -
elmerfudd #68 Megoldódott!!! -
elmerfudd #67 Igen csak akkor látható, ha a mediaboxra vagy hangolva.
Viszont ma nem megy át a jel a HDMI csatin. Csak Scarton.:( -
elmerfudd #66 Nekem rendben rögzített eddig. A kép sem mászott el. -
kalapos #65 Nem azt mondom hogy nagyon zavar de egy picit furcsa azután hogy a tv kapcsol.Nem?
Az a figyelmeztetés csak akkort látható ha a mediaboxot látod nem?
A Nat Geo HD az angol nem? -
kalapos #64 A végén lemaradnál Hamilton bukásárol?
-
CitizenX #63 Nálad nem volt olyan, hogy néha "elfelejtette felvenni a kijelölt műsort? Bár valszeg mi nyomogattunk el valamit, de jó lenne tudni, miért van ez néha.
Meg naponta négy-öt alkalommal eléggé elmászik az adás úgy 10mp-re, kegyetlenül beáll a kép, szétesik, aztán bemerevedik, de persze magától helyrejön. Ezt remélem, azért hamarosan kiküszöbölik. F1 közben pl. elég anyázós jelenség. -
elmerfudd #62 Szerintem nem zavaró a csatornaváltásnál az a kis idő.
A memó funkció meg nagyon bejön nekem. Ha elfelejtek valamit, hogy kezdődik, akkor jelzi a box a képernyön. Kircsi. A felvétel és a müsor megállítás is frankon megy. A HD a Nat Geo-n nagyon szép, külön meglepetés volt hogy több müsor 5.1-es hanggal jön!!! Meglepödtem, de már csavartam is fel az erősítőt. Az HBO HD még nagyon kezdetiben van. Lesz ez még jobb is sztem. A távirányító a gyenge pont nálam a Filipsz HD vinyosnál. De nem vészes. -
kalapos #61 1-2 mp de hozzá lehet szokni amugy a mediaboxomban 160 GB os vinyo van és a leírás szerint 30-60 óra anyag vehető fel vele. -
#60 csatornaváltásnál mennyi szünet van? vagy azért nem annyira zavaró? -
kalapos #59 Ma nálunk is beszerelték.Nincs boot idő de egy picit furcsa hogy a csatornaváltás közt egy kis idő van mire kapcsol.Hozzánk egy Thompson mediaboxot hoztak. -
CitizenX #58 Van első alkalommal egy setupja, aztán minden olyan, mint a normál tévénél. Nincs boot idő. Legalábbis nálam nincs ilyen. -
#57 miért? ennek a boxnak be kell tölteni? nem olyan, hogy bekapcsolom a TV-t és azonnal megy?? -
#56 Tegnap voltak nálam a szerelők. Egy HD és egy sima mediaboxot kértem.(nem merevlemezest)
Van javulás a képminőségében, de mivel nálam elég jó volt az analog jel is, annyira nem esek hasra tőle.
A HD adások, jelen pillanatban az a 2 ( az eurosport még nem elérhető)nem vmi nagy szám. Alig jobbak a sima digitális adásnál, igaz az HBO-n elég régi filmek mentem mikor tesztelgettem. Talán ha vmi újabb mozi megy majd rajta, jobban kijön a különbség. A Natinal HD meg sajnos teljes egészében angol nyelvű, ez annak nem nyerő aki nem érti jól a nyelvet. A képe viszont szép, bár egy picit többre számítottam.
A TV-ket nem árt újra beállítgatni, akár HD akár SD, elő lehet még jobb képet csalogatni, ha van türelme az embernek az állítgatáshoz.
A sima SD tv-hez való nem merevlemezes Pace mediabox sztem elég gagyi, ma már elég nehezen állt fel. Hívtam is őket, de mire tudtam volna beszélni valakivel nagy nehezen magához tért.:D
A HD-és Philips az komolyabbnak, jobbnak tűnik. Merevlemezesem nincs, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem lehetnek rosszak.
Hát kb ennyi hirtelenjéban.
-
#55 nah végülis megrendeltem a Silver movie csomagot+ 2 boxot :)
remélem tényleg megéri, mert különben mérges leszek :D -
#54 Sziasztok
Anyit meg tud nekem valaki mondani hogyha nem HD-s csomagot rendelek akkor lessz-e a box hátulján HDMI-s vagy DVI-s Csatlakozás?
THX -
CsepeLee fiú #53 A csatornák helyét médiaboxon valóban nem lehet átállítani. -
#52 36 cm széles, 6 cm magas, 24 cm mély. -
#51 amúgy mekkora egy ilyen box? nagyon helyigényes?? -
#50 http://www.upc.hu/upc_tv/digital/keszulek
Igen, de attól függ milyen kell, a sima 750ft, a HD-s 1000ft, és amiben HDD-is van és tud felvenni az 1500Ft. -
#49 tehát nem a digi előfizetés díját fizetem (7000ft) boxonként havonta, hanem csak 750ft/box?? -
#48 750Ft a plussz mediabox, de ha nem kell több, a többi TV-n tudod a régi analóg adásokat nézni. -
#47 akkor nem kell, a faszom fog 5X előfizetni hogy minden tv-n menjen :(