Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • Forrest Gump
    Tegnap voltak nálam a szerelők. Egy HD és egy sima mediaboxot kértem.(nem merevlemezest)
    Van javulás a képminőségében, de mivel nálam elég jó volt az analog jel is, annyira nem esek hasra tőle.
    A HD adások, jelen pillanatban az a 2 ( az eurosport még nem elérhető)nem vmi nagy szám. Alig jobbak a sima digitális adásnál, igaz az HBO-n elég régi filmek mentem mikor tesztelgettem. Talán ha vmi újabb mozi megy majd rajta, jobban kijön a különbség. A Natinal HD meg sajnos teljes egészében angol nyelvű, ez annak nem nyerő aki nem érti jól a nyelvet. A képe viszont szép, bár egy picit többre számítottam.
    A TV-ket nem árt újra beállítgatni, akár HD akár SD, elő lehet még jobb képet csalogatni, ha van türelme az embernek az állítgatáshoz.
    A sima SD tv-hez való nem merevlemezes Pace mediabox sztem elég gagyi, ma már elég nehezen állt fel. Hívtam is őket, de mire tudtam volna beszélni valakivel nagy nehezen magához tért.:D
    A HD-és Philips az komolyabbnak, jobbnak tűnik. Merevlemezesem nincs, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem lehetnek rosszak.
    Hát kb ennyi hirtelenjéban.