Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • kalapos
    Az! Emalit írtam:
    T. UPC ! Az e havi számla hátoldalán ez található: Tájékoztatjuk hogy 2010.09.01 - jétöl a HDMI kábel havidíjával egészül ki a Kábeltv ÁSZF 1/A melléklete melynek mértéke 1000 Ft......... Megtaláltam az internetene a 2010.08.01 tol érvényes ÁSZF-et vagyis ezt: http://www.upc.hu/pdf/catv_ASZF_20100801.pdf Amelyik nem tartalmazza a számlán említett 1/A mellékletet !!
    1-Szeretném megkérdezi hogy ez az 1/a mit is tartalmaz illetve miért nincs benne az ÁFSZ-ben?
    2-Hogyan lehetne egy HDMI kábelra havidíjat fizetni?Maximálisan csak egyszeri díjról lehetne szó!
    3-Miért kellene ezt a díjat fizetni ha nincs ilyen kábel a háztartásomban.Sem saját sem olyan amit önök hoztak volna? Válaszukat előre is köszönöm.

Válasz:
    Értesítjük ügyfeleinket, hogy adminisztrációs hiba miatt előző számlájukon
    kapott tájékoztatástól eltérően nem HDMI kábel, hanem egy SD (standard) mediabox
    kerül bevezetésre, mely HDMI kimenettel rendelkezik. A medibox havidíja 1000 Ft
    és kizárólag meglévő digital bronze és digital gold előfizetés mellé rendelhető.
    A mediabox cseréjével a HD csatornák adása továbbra sem lesz elérhető ezen
    ügyfelek részére, azok kizárólag a digital gold hd dvr csomagban érhetőek el.

Az esetlegesen okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

Szóval lehet olyan boxot rendelni tőlük ami HDMI vel van szerelve +1000ft-ért.Ha jól értem.