Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • SADDLER13
    Hidd el kerestem olyat, de nem találtam. ?:(

Új UPC-s topikot meg fölöslegesnek éreztem nyitni, mert arra is írt volna valaki, ha nem Te, akkor más... :(
    Amúgy meg, ha veled történne az, hogy elkúrják a TV-nézési addig megszokott és elviselhető kisebb hibátlannak mondható élvezetét és majd ha neked is ilyes fajta élményben lesz részed, te sem fogod szó nélkül tűrni, ha meg igen, akkor az a Te bajod.
    Én nem tűröm el és gondolom, hogy sokan így vannak ezzel, mivel ha fizetem rendesen azt, akkor miért kellene beérnem ezzel a jelenlegi helyzettel, ami minden csak nem szórakoztató. :(
    Vagy gondolod, hogy nekem ez az új Hobbym, hogy itt mérgelődöm ki magam, mikor lenne más dolgom is mint itt basszni a jeget és a drága időm azzal, hogy írogatok, mint egy idióta, stupid, debil mint aminek vélsz... ?:(

Hidd el, hogy nem ez a Hobbym, de ami sok, az sok. :(
    Be lett jelentve a dolog és a kis csaj, csak vigyorog és leszarva kerülgetve minden féle szar dumával kimagyarázza az embert, csak, hogy teljesíteni tudják a havi tervet, azaz az átállás idő alatt, nem foglalkoznak azzal, hogy most épp kockás-e a kép a TV-ben, könnyebb a TV öregségére fogni, meg, hogy majd megjavul... Hát persze, nincs papír róla hogy jelentettük, aztán leszarják, mert tudják, hogy ezzel ők vannak nyeregben, ugyan is eltelt több mint egy hét és most már a bejelentett hiba észlelés esetén, már nem úgy fognak kijönni ámm, hogy náluk a Hiba. stb Hanem a kiszállási díjjal fenyegetőznek a telefonban is... Ami 2700 Huf-t+ áfa, aztán ha akarják, úgy is kiszámlázzák, mert utólagos elszámolás van és majd megint mehet az ember a pénze után, hogy bebizonyítsd, hogy nem a te készülékedben van vagy volt a HIBA...:(

De most majd, át megyek a kedvedért oda, ahol úgy sem olvassa senki azt a topikot, mert nehogy mánn a lelkedbe gázoljak azzal, hogy mertem ide írni ebbe a ”UPC Kábel - Digitális átállás” nevű Topikba, ami az olyan kiváltságosaké, mint amilyen Te is lehetsz.

Tudod mit, most fogom mind és szép lassan minden topikba bemásolom, úgy is le van mentve nekem mind... Kezdem is, hmmmm mondjuk a mit főzzünk ma topikban kezdem, de lehet, hogy nyitok egy új topikot, mondjuk a debilek topikját. :(

Jó lesz !?:(
    Pénzes zsákos okostojás… :(