Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • SADDLER13
    Egyébként Te nem épp egy jujjpissís vagy, mert azok közt vannak ilyen okoskodók…
    Nem fognak tudni vele mit csinálni, úgy is azt mondják, mert ez a 60-30% jelet ebből az irányból nem fogom jobban tudni jelenlegi helyről fogni, és ezt már előre sejtettem mikor láttam, hogy merre fordítják a régi helyzetéhez viszonyítva. Ugyan is a jelenlegi irányban van egy szomszéd házfal a mi falunktól kb. 8-10m-re…
    A "jelenleg" szót meg azért írtam, mert ráadásul a már most kb. 3m-es fenyőfámat, kb. 5 évvel ezelőtt azért ültettük arra a helyére, ahol éppen van, mert mi terv alapján ültettük és abban benne volt a régi irányban álló PARABOLA tükör helyzete is. De az, hogy a tükröt ebbe az irányba kell majd fordítanunk, álmunkban sem gondoltuk, azért tettük a fenyőt épp oda, ahol van, mert ott már úgy is ott a szomszéd házfala, és így még épp jó volt a régi helyzete a tükörnek. Ami meg most irányba esik abba kb. 3 éven belül már elfogja érni az antenna magasságát.
    Na tudod mikor fogom a fát kivágni... stb
    Az áthelyezést meg nem fogom engedni, mert akkor nem látok ki rendesen és keletről télen, nem süt be a Nap, mert akkor kitakarja és a PANORÁMA kilátásomat is zavarja, nehogy mán a szaros jujjpisszi miatt lemondjak ezekről.
    100 x inkább a jupissszísszi-ről.