Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • SADDLER13
    Üdv...

Na !
    Olvasgattam, és látom, másnál is vannak hasonló gondok...

A UPC az ASTRA műholdról, átkerült a „UPCD_Thor” műholdra.
    Ami egyenlő a ROMÁN DIGI TV-vel.
    Én azért választottam eddig a drágább szolgáltatót, mert bíztam a Minőséget a mennyiség elleni elvemben.
    De sajnos a UPC mohósága és telhetetlensége, mára már vér lázító, hogy lepaktált az előfizetők háta mögött és kárára a Románokkal, csakhogy még több pénz bemaradjon az által, hogy plusz TV csatornát ad, ugyan azért a pénzért, csak hogy az előfizetők pofáját befogja, azaz bocsánat, mert a DIGI előfizetőknek olcsóbb a havi díj. :(
    Hogy miért is vagyok felháborodva, hát csak azért, mert nálunk ma jöttek ki, azaz telefonon felhívtak minket, hogy jönnének a PARABOLÁT átállítani az új műholdra. Na, gondoltam jól van, hagy jöjjenek, mivel azt mondták 3'-5' és itt vannak nálam, ha ráérek... ?:(
    De erre 15'-20' mire oda értek és nem elég hogy megvárattak, de még aki bejött a lakásba, az rögtön kimutatta a foga fehérjét, ugyanis, se szó, se beszéd, trappol befelé cipőstül, mint valami horda…
    De még csak nem is kérdi meg, hogy hol a beltéri, magától megy befelé, mint akik a lopás vagy betörés előtt a gazdát meg sem várva, trappol befelé felmérni a terepet, hogy hol, mi van a lakásban és esetleg mi van kéznél...

Na, kb. 10'-15' utáni felmérés és semmit tevés után, miután minden hová benézett, csak a WC-be nem és miközben otthonosan éreztette magát, közben gondoltam, szóvá teszem a szarul működő és funkcióját ki nem töltő és használhatatlan távirányítót, :( és a beltéri Jel vételi erősségét és annak minőségére felhívva a figyelmét... :(
    De miután, csak hogy nem szóváltásba ment át a dolog, mert mertem mondani neki, hogy nekünk eddig a két jel, közül az egyik a 90% és 100%-os volt, míg a másik jel 60%-70% most meg, az egyik csak 50-60% míg a másik csak 20-30%-ot mutat… ?L Erre Ő azt mondta, ”hogy a vétel a digitális jelnél, ez esetben nem érdekes, mert nem okoz minőség romlást, és nem fogok észre venni semmit”...
    Na, erre már komolyan berágtam, majd a TV előtt, ahogy a távirányítóval beállította a beltérin a TV csatornákat, még be is szólt a régi képcsöves TV-re, hogy ezen a TV-n úgy is mindegy, mert már úgy is szar a képe, mert Öreg a TV-énk... {:(}
    A megnyilvánulása is igen agresszív, eltökéltsége és tántoríthatatlansága, kiült a fickó nyakára és homlokára. Így jobbnak láttuk, ha mielőbb eltakarodik, mert nem állok jót magamért, meg amúgy is mennünk kellett nemsoká el itthonról... :(
    A másik, aki kint a parabolánál matatott az elég normális beszédű és viselkedésű volt, nem olyan pökhendi, megvágó alak, mint ez a másik... ?:(
    Na, késő du. Ismerkedni kezdtem az új csatorna kiosztással, ami igen megváltozott a régi megszokotthoz képest, amit nem is enged változtatni a UPC, ugyan is ahhoz egy drágább és másik előfizetett csomagot kellene megrendelni, mert ez a 0-299 csat-ig a UPC kizárólagos joga… :(

Ráadásul a képpel is, és a hanggal is gondok vannak egyes csatornák esetében… :(
    Ugyan is van olyan Zenei csat. aminél a hang igen rossz minőségű… De kb. a magyar nyelvű csat. közül, legalább 10-12 csat. esetén kb. percenként van kép kockásódás és hangreccsenéssel együtt járó romlás és képakadozás, majd ez, minden előre jelzés nélkül és meghatározhatatlan időközönként ismétlődik…

Na kérdem Én, mi ez, ha nem minőség romlás. ?:(
    Ugyan azért a pénzért, mint amit eddig is néztem ilyen hibák nélkül, még ha kevesebb műsorral is, de legalább nem ennyi kifogásolható és igen zavaró, mától élvezhetetlen élményt nyújtó TV-nek nem mondható a mai XXI-ik századunkban, ez a digitális élvezet… :(
    Egyelőre, ugyan azért a pénzért egy fél évre, mert hogy jövőre megint emelik, az is biztos… ?:(
    Részükről kérem ez nem más, mint a beetetett, átbaszás szindrómája alsófokon művelve…