Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • kander
    Hello!
    Na szóval, az első háromnál megoldódott a probléma a segítségetekkel. Leírom hogyan, hátha másnak is akad ilyen gondja.

1., Mivel nincs RF kimenet a rögzítős mediaboxomon, ezért még a mediabox elé kell egy elosztó a bejövő koax-kábelre. Ezt ajánlatos UPC szerelővel csináltatni, mert ha feketén csináljuk és ez kiderül, akkor szankcionálnak minket. A baj csak az, hogy ez egyszeri 3500 Ft (legalábbis nálunk), kiszállással, munkadíjjal és anyagárral együtt. De talán megéri.

2., Vettem egy hármas Scart-elosztót mechanikai kapcsolóval ezer-néhányszáz Ft-ért. Scart csatiját be a TV-be, Scart-aljzatába be a mediabox és a DVD Scart-csatiját és a mechanikai kapcsolójával tudok a megfelelő Scart-ra váltani.

3., Az Interaktív menü csak a munkalap központi lezárásával és a smartkártya aktiválásával válik aktívvá. Ez lehet pár óra, vagy max. 2 nap.

Az 5. kérdésemre, gyanítom az lehet a válasz, hogy azért nem volt digitális jel kb. éjféltől, mert szerintem akkor zárták le hivatalosan a munkalapomat, és akkor aktiválhatták a smartkártyámat a megrendelt csomagnak megfelelően. Ugyanis tegnap még volt HBO-m, HBO2-m, Cinemax-om stb., pedig erre nincs előfizetésem. De lehet, hogy nincs igazam.

A zaj állítólag nem javítható. Meg kell szokni. Nem tudom sikerül-e.

Nagyon köszönöm a különféle segítségeteket!