Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
  • TDantes
    Nálunk is van már pár napja box. Nekem így elsőre nagyon tetszik, arra is rá jöttem, hogy összelehet kötni a házimozival, így 5.1-ben szól a TV adás. Nagyszerű, csak egy gond van vele. Hogy kéne még egy ilyen cucc, mert csak egy van, és az a szülők szobájában.

Nálam meg jön a régi analóg adás, és persze nálam plusz csatornák sincsenek, a kép jóval csúnyább.

Ja, és a legjobb hogy ha mind két TV-n ugyanaz az adás megy, a box-on keresztül pár másodperccel később jön mint az én szobámban lévő TV-n. Nagyon bosszantó, olyan mintha visszhangozna , kánonban duruzsolnak a TV-k.

Kéne az én szobámba is egy, csak hát...a franc az egészbe. Fater szerint nekem nem kell, mert minek, én nézzem csak szarabb minőségben.

De ügye előbb-utóbb mindenképp kell majd, és szerintem mondjuk jövőre még drágább lenne.
    Most meg,azt mondták a beszerelő emberek 750 forint plusz költség lenne havonta. Inkább most kéne még egyet kérni.

Na mindegy, ettől eltekintve szerintem jó dolog ez, csak kár, hogy semmit se élvezek belőle.