Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
koma65 #120 Srácok, adjatok tanácsot!
Végigolvastam a bejegyzéseket, nekem kb 1 hónapja van media box, elsőre a legegyszerűbb volt, rengeteg akadást tapasztaltam, megállt a kép 2-10 másodpercre, aztán ugrott egyet és ment tovább. 1 hét után másik előfizetést kértem és ehhez a Thomson rögzítőset adták, ahol egyetlen ilyen leakadás se volt, 1 héten át tökéletes volt minden, majd most 1 hete szétesik a kép, gyakorlatilag másfél óránként egyszer biztos!
Azt tapasztalom, hogy itt az a szétesés, ami a másiknál a kép leakadása volt. Beszéltem UPC-vel, elsőre azt mondták, központi hiba, majd megoldják(?), aztán közel 1 heti uncsi után ismét beszéltünk, most le akarják cserélni a boxot hétfőn, mondván, "rossz". Ez egy gyári új cucc, azt mondta a szerelő, ritka, mint a fehér holló, a fene se akarja odadni!
Műszerész az eredeti szakmám, ilyne hibát nem ismerek. Ha valami bedöglött, akkor ott az folyamatosan hibás, nincs olyan, hogy egy tranzisztor, egy IC vagy bármi másfél órán át tökéletes, aztán 10 másodpercre bekrepál, aztán megint tökéletes lesz.
De mi a fenét csináljak? Amikor berakta a csóka ezt a rögzítőset, kérdeztem az akadásról, azt mondta, az központi hiba :), a Thomson kijelzi a jel erősségét, azt mondja a szerelő, "hát ez elég alacsony, de ez a készülék bírni fogja", mert ugyanis lusta volt megmérni a jel nagyságát. Amikor a hiba kezdődött felhívtam, letagadta, hogy ő ilyet mondott volna. Szóval tele a púpom, baromira nem akarom cseréltetni a készüléket, azt szeretném, ha végre jó lenne ez a redves kép! Mert egyébként baromi jó a minőség és még élvezném is.
Kösz, ha van bármi javaslatotok!