366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
kalapos #126 Most néztem meg a media box on és tényleg van ez az interaktív időjárás jelentés -
elmerfudd #125 http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/interaktiv-idojaras-program-a-upc-digitalon.html?Itemid=2
Na szóval ez a jó link. Van interaktiv időjárásjelentés. -
elmerfudd #124 UPC időjárás
-
kalapos #123 Nálam is 2 hete fagyás van.Kb minden filmben volt 1.De az elmult 2 napban ez kevesebb lett,szóval valamit azért javítanak.Elöbb-utóbb kijavítják. -
#122 nálam kb heti 1 fagyás van... -
#121 Még nem akarok hosszabbat írni, az akadás nálunk is jelentkezik Thomson box van minden szobában, és biztos központi, mert amikor tesómmal ugyan azt a műsort néztük mindketten 2 kül szobában totál egyszerre jelentkezett a képfagyás, és egyszerre múlt el, tehát nem a box volt a hibás, hanem az UPC-től jött vagy szarul a jel, vagy a kp-ben volt akadás vagy nemtom. Nekünk annyira nem vészes napi 2-3 fagyás van, bár ez régen is előfordult, persze nem ilyen szinten mint most, de annyira nem zavar még.. bár jó lenne, ha teljesen elmúlna. -
koma65 #120 Srácok, adjatok tanácsot!
Végigolvastam a bejegyzéseket, nekem kb 1 hónapja van media box, elsőre a legegyszerűbb volt, rengeteg akadást tapasztaltam, megállt a kép 2-10 másodpercre, aztán ugrott egyet és ment tovább. 1 hét után másik előfizetést kértem és ehhez a Thomson rögzítőset adták, ahol egyetlen ilyen leakadás se volt, 1 héten át tökéletes volt minden, majd most 1 hete szétesik a kép, gyakorlatilag másfél óránként egyszer biztos!
Azt tapasztalom, hogy itt az a szétesés, ami a másiknál a kép leakadása volt. Beszéltem UPC-vel, elsőre azt mondták, központi hiba, majd megoldják(?), aztán közel 1 heti uncsi után ismét beszéltünk, most le akarják cserélni a boxot hétfőn, mondván, "rossz". Ez egy gyári új cucc, azt mondta a szerelő, ritka, mint a fehér holló, a fene se akarja odadni!
Műszerész az eredeti szakmám, ilyne hibát nem ismerek. Ha valami bedöglött, akkor ott az folyamatosan hibás, nincs olyan, hogy egy tranzisztor, egy IC vagy bármi másfél órán át tökéletes, aztán 10 másodpercre bekrepál, aztán megint tökéletes lesz.
De mi a fenét csináljak? Amikor berakta a csóka ezt a rögzítőset, kérdeztem az akadásról, azt mondta, az központi hiba :), a Thomson kijelzi a jel erősségét, azt mondja a szerelő, "hát ez elég alacsony, de ez a készülék bírni fogja", mert ugyanis lusta volt megmérni a jel nagyságát. Amikor a hiba kezdődött felhívtam, letagadta, hogy ő ilyet mondott volna. Szóval tele a púpom, baromira nem akarom cseréltetni a készüléket, azt szeretném, ha végre jó lenne ez a redves kép! Mert egyébként baromi jó a minőség és még élvezném is.
Kösz, ha van bármi javaslatotok! -
kalapos #119 Attól jól megy minden csatorna?Esetleg próbáltad hogy kihúzod majd 2-3 perc mulva visszadugod hátha jó lesz? -
bame #118 Á-á, én olyanra gondolok, hogy egész délután 10:47-et mutat és hasonlók. -
elmerfudd #117 frissités miatt indul újra az óra. -
#116 újraindulás után mindíg rossz időt mutat, de aztán beállítja magát. Amíg ki volt kapcsolva, addig nem tudta az időt mérni, ezért zavarodik meg. -
kalapos #115 Nálam olyan szokott lenni hogy a box teljesen kikapcsol majd mikort visszakapcsol akkort más időt mutat mint amennyi valójában van.De 1 perc mulva mutatja a jó időt. -
bame #114 Nálunk az óra fagy be időnként, aztán magától újra műxik. Kicseréltük a két boxot, és továbbra is abban a szobában fagy be; szóval elvileg nem a box a hibás. De akkor mi lehet? Ha a vezetékkel lenne gond, gondolom nem csak az óra vacakolna. Ha nem hagyja abba, hívom a upc-t (jaj de jó lesz, úgyis 'csak' 2x voltak kint eddig, csupán 3x beszéltünk telefonon és mindössze 3x voltam bent az ügyfélszolin).
Hasonló tapasztalat? -
CsepeLee fiú #113 Nekem esténként többször is lefagy. Ráadásul pont a legjobb pillanatoknál. ^^ Őrületbe kerget. -
kalapos #112 Az elmult 2 hétben szinte megszünt a fagyás nálam erre mért 3 napja napi1 fagyás tuti van. -
elmerfudd #111 A beállitásokra oda kell figyelni. -
elmerfudd #110 Milyen STB-d van? -
gabeszg #109 Nem az Nekem rossz csomagot csináltak upcnél 1hét utan vettem észre h hiányozik pár csatorna, de 10p alatt korigálták is.Amúgy fel akartam venni 1műsort(Menekülés a légióba)beállítom erre nem vette fel mind1 beállítom a reggeli ismétlésre.... azt se de ma megnézhettem rokonoknál ott jól felvette.Ez viszont érdekes. -
#108 basszus egyre több a fagyás az egyik boxon, a nagy TV-nél (a másiknál sosincs semmi hiba). Lehet, hogy valami nem klappol az egyik box-al? vagy központi természetű a hiba? -
Aspyrin #107 Minden csoda három napig tart :) -
elmerfudd #106 Lesznek meglepetések, azt garantálom!!!! :)
-
kalapos #105 Várjuk -
#104 Nah, bekötötték :)
Eddig nagyon tetszik, pár nap múlva írok róla tapasztalatot is :) -
#103 Nah elvileg holnap hozzánk is jönnek az UPC Digitallal és a 3 HDD-s médiaboxxal :) -
gabeszg #102 Az, hogy nagy kavarodás volt az egész dologba mert eredetileg mi nem hdmi-s csomagot rendeltünk és nem is olyat hoztak ki de a központba meg az volt írva h az van és ezért értették úgy hogy (mondtam, hogy ugyanolyat hozzanak ami van)szóval lényegében az egész dolog rossz volt de mo,stmár kijavitották ott is a dolgokat(és mellesleg amikor a 2.at hozták, a rosszat akkor rossz ugyfélszám stb kb az adatlapon 1 jo dolog nem volt a neven kívul)de elvileg holnap hozzák a jót és remélem nem lessz több tré:) -
kalapos #101 Nálam is 2 tv van de egyenlőre csak 1 mediabox al vagyok.Így még az analóg adás megy azon amelyiken nincs box.
Gabeszg nem vették észre hogy másikat vittek?Vagy hogy lehetséges ez? -
gabeszg #100 Ma ismét szép telefonbeszélgetések upcval(szinte már megszokott)de kiderült, hogy ide nem azt a boxot hozták amit kellet volna és ez volt a félreértések alapja. -
#99 Minket ma hívtak fel, hogy át kell állni erre a Digitális csodára, és Bp-n már most át kell állni és év vége fele már nem lesz analóg adás.... ergo addig lehet a többi TV-t használni. Mivel 3 TV van és mindhármat rendszeresen használjuk, ezért rendeltünk hozzá +2 HDD-s Média box-ot és a sima Gold csomagot rendeltük meg, se HD se Movie pack....
Elvileg jövő héten hétfőn jönnek majd ki beszerelni, kíváncsi leszek, hogy hozzák-e a telefonon megbeszélt 3 dobozt illetve minden mást, ahogy kértük.
Nekem mondjuk a netem se és a telefon se UPC-s és nem is köttetjük be, a telefont a szüleim nem akarják lecserélni - bár olcsóbb lenne - a netet meg nem cserélhetem le a jelenlegi hűségnyilatkozat miatt, bár lehet megtenném, mert a mostani net az elmúlt hetekben elég sokat xarakodott.... -
gabeszg #98 Amúgy kb 2-3hete van nem 2napja(de ha 2napja lenne akkor is jónak kéne lennie)azóta kijött egy szerelő és az állandó rossz adásokat(kb 4-5)megcsinálta szóval most nyugi van. -
#97 aham, akkor a másik szobában éppen frissít :) azthittem már hogy elromlott -
#96 Akkor frissít, mikor a telefon ikon mellett elkezd villogni a zöld led a boxon. -
bame #95 Jah, persze talán nem mindegyik így csinálja, nekünk a Pace van. -
bame #94 Elvileg akkor frissít, amikor eltűnik az óra, asszem először piros led világít, aztán mind a 3 led, egy rövid ideig 00:00-t mutat az óra, végül visszaáll normálba. Vhol a tájékoztatóban írták, hogy ez a frissítés. A fagyás az volt, hogy eltűnt az óra, piros led világít, és nem folytatta, hanem úgy maradt vagy egy órára :) -
#93 nah ilyen volt nálam ma reggel! -
kalapos #92 Hogyan vetted észre hogy frissítik?Nálam egyszer simán kikapcsolt.Ment a box majd hirtelen kikapcsolt akkort világított a piros lámpa majd az is eltünt és teljesen kikapcsolt. -
bame #91 Van olyan vkinek, hogy megáll az óra a mboxon? A tesómén előfordult 2x-3x... Az enyém meg egyszer befagyott frissítés közben. -
kalapos #90 Akép márt nem esik szét annyizor mint eleinte szóval javul.Ateletext az még eléggé lassú -
#89 első negatív élményem: ma reggel nem kapcsolt be a box, csak újraindítás után. Kis kellemetlenség, nem meghatározó, de remélem nem lesz gyakori. -
#88 Azt hiszem úgy korrekt, ha én is leírom: 1-2 napja teljesen megszüntek a fagyások, teletext is rendben. Hála az égnek,úgy tünik valóban csak a kezdeti nehézségek miatt volt keserű a szám íze.
Ha marad ez az állapot, 10/9 a tízes skálán a szolgáltatás.
Üdv! -
CsepeLee fiú #87 Nekem először nagyon rossz tapasztalataim voltak. Előszöris csak egy boxot hoztak, és szerintük a netes megrendelésnél külön fel kellett volna tüntetni, hogy kérünk mégegyet. Hát nem rémlik, hogy bárhol fel lehetett volna tüntetni ilyesmit. Aztán kihúztak mindent, és a másik tévéhez rosszul dugták be az analógot, szemcsés lett. Végülis apukám helyretett mindent.
Az első héten a médiabox sokat rendetlenkedett, de mostmár minden rendben van.
Szóval az első borzalmak után nagyon is jó. XD