UPC Kábel - Digitális átállás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a figyelmeztetés csak akkort látható ha a mediaboxot látod nem?
A Nat Geo HD az angol nem?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Meg naponta négy-öt alkalommal eléggé elmászik az adás úgy 10mp-re, kegyetlenül beáll a kép, szétesik, aztán bemerevedik, de persze magától helyrejön. Ezt remélem, azért hamarosan kiküszöbölik. F1 közben pl. elég anyázós jelenség.
A memó funkció meg nagyon bejön nekem. Ha elfelejtek valamit, hogy kezdõdik, akkor jelzi a box a képernyön. Kircsi. A felvétel és a müsor megállítás is frankon megy. A HD a Nat Geo-n nagyon szép, külön meglepetés volt hogy több müsor 5.1-es hanggal jön!!! Meglepödtem, de már csavartam is fel az erõsítõt. Az HBO HD még nagyon kezdetiben van. Lesz ez még jobb is sztem. A távirányító a gyenge pont nálam a Filipsz HD vinyosnál. De nem vészes.
Van javulás a képminõségében, de mivel nálam elég jó volt az analog jel is, annyira nem esek hasra tõle.
A HD adások, jelen pillanatban az a 2 ( az eurosport még nem elérhetõ)nem vmi nagy szám. Alig jobbak a sima digitális adásnál, igaz az HBO-n elég régi filmek mentem mikor tesztelgettem. Talán ha vmi újabb mozi megy majd rajta, jobban kijön a különbség. A Natinal HD meg sajnos teljes egészében angol nyelvû, ez annak nem nyerõ aki nem érti jól a nyelvet. A képe viszont szép, bár egy picit többre számítottam.
A TV-ket nem árt újra beállítgatni, akár HD akár SD, elõ lehet még jobb képet csalogatni, ha van türelme az embernek az állítgatáshoz.
A sima SD tv-hez való nem merevlemezes Pace mediabox sztem elég gagyi, ma már elég nehezen állt fel. Hívtam is õket, de mire tudtam volna beszélni valakivel nagy nehezen magához tért.😄
A HD-és Philips az komolyabbnak, jobbnak tûnik. Merevlemezesem nincs, arról nem tudok nyilatkozni, de gondolom nem lehetnek rosszak.
Hát kb ennyi hirtelenjéban.
remélem tényleg megéri, mert különben mérges leszek 😄
Anyit meg tud nekem valaki mondani hogyha nem HD-s csomagot rendelek akkor lessz-e a box hátulján HDMI-s vagy DVI-s Csatlakozás?
THX
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
Igen, de attól függ milyen kell, a sima 750ft, a HD-s 1000ft, és amiben HDD-is van és tud felvenni az 1500Ft.
De van Kedvencek-kategória, ott organizálhatod a sokat nézettcsatornákat.
A többire nem tudom a választ. 😊
A digitalis csatornák mellett jönnek az eddig analógok is, és van olyan ami analógon és digitalisan is jön?
Melyik az igaz? 3 hónap után megszünik az analóg családi/silver csomag, vagy csak a konverteres csomag szünik meg?
A csatlakozás módja a sima tévénkhez nálunk SCART, és a kép valóban DVD-minõség így is. A doboz tudja a 16:9-et, tehát nem fogja széthúzni a képet.
Pharaoh: Ja, a digitális adást csak a dobozon keresztül élvezheted. A videós dolgot nem vágom, de felvenni a doboz vinyójára simán lehet úgy, hogy teljesen más csatornát nézel, és napokkal elõre akár több adást is felvételre programozhatsz.
A kimeneteket nem vágom, még nem néztem meg a doboz seggét, de ma majd sort kerítek erre is.
Digitális csatornát csak a médiaboxon keresztûl lehet akkor nézni? Felvenni videóval és mást nézni se lehet egy idõben, ha mind a kettõ digitális csatorna?
És hogy jol tudom-e akkor. Van rajta egy RF out kimenet, amin az analóg adás jön ki. és van egy scart kimenete a digitális csatornáknak, amit a videóba lehet dugni, ezért nem lehet egyszerre két digitális adász venni/nézni?
Az lenne a kérdésem hogyha megrendelem a digital silver movie csomagot ami nem hdtv-s akkor mijen boxot kapok?
Lessz rajta hdmi vagy dvi csatlakozás és dvd minõségû lessz a kép vagy sima rca/scart csatlakozón meg tovább a kép?
És a másik az hogy pl az HBO-t hogyan tudom rányomni a 16/9 es projektoromra hogy ne kelljen széthúzni a képet?
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
Én még csak ma este próbálkoztam az online rendeléssel, de nekem nem engedi.
Túl sok mindent még ne tudok mondani, mi a nem HDTV-s csomagra fizettünk elõ, mivel HDTV-nk még nincs. De az azalatti legtáposabb csomag, összes mozicsatornával, prénium adóval. 😊 Brutál, kissé szokatlan, hogy ertéel klubbot le lehet pauzálni, oszt gombnyomásra nézed tovább.
Játék menû kábé dísz funkció, amigás szint, és hát... De ne ez a lényege a szolgáltatásnak. Mûsorújság szintén brutál, több hangcsatorna korrekt.
Még ki kell tapasztalni a dolgot, de már most nagyon jó döntésnek érezzük a váltást.
"ha az analóg adás megszûnik akkort a második tv-n hogyan lesz adás?" -úgy, hogy analóg még marad a 'start' csomag tartalmával, amiben vagy 8 magyar adó lesz. Azt ne kérdezd, meddig. De ha pesti vagy, akkor talán az egész 'Családi' csomag marad.
Egyébként nem a médiaboxod lesz 9000, hanem a digital gold movie csomagod elõfizetési díja auguszustól (ebben benne van az elsõ médiabox bérleti díja is; vagyis ezt szokás 'ajándék' meg 'ingyen' szavakkal eladni). Az eredeti ár 10.000, ezek szerint lejön 10%, gondolom upc-s van a telótok meg a netetek is. Mondjuk lehet, h Pesten ezek a dolgok is eltérnek.
A telefonban a kishölgy szerintem maga is belezavarodott volna a mondandójába ha nem papírrol olvasta vola.Szóval állítólag a mediabox lesz nálunk rákötve az egyik tv re és ott mennifog a visszanézhetõ adás meg a HBO és a másik tv-n meg analóg adás lesz amin a hbo és a visszanézhetõ adás meg a többi extra nem lesz.Már nem akartam megkérdezni a hölgytõl de ha az analóg adás megszûnik akkort a második tv-n hogyan lesz adás? Remélem hátfõn a szerelõk tudni fognak mindent.Amugy a mediabox-ért 9000 Ft-t kell majd leszurkolni.
Minket ma hívott UPC az átálással kapcsolatban.Mondtuk hogy küldtünk mail-t a neten lévõ elírásra és azt monfták márt kijavították.Még nem néztem meg.De még ma megnézem.
De azért köszi a tanácsokat. :-)
Nézzétek meg az új UPCDIGITAL honalot.Kaptok néhány választ.De persze újak is felmerülnek.
Vigyázzatok mert a neten lévõ megrendelési lista nem azonos a papíron kapott listával.