• Zocsi
    Hát Viktor...
    A film szerintem qrvajó volt! Moziban néztem, és tökéletesen azt kaptam, amit vártam. Méghogy nem volt történet? Egy kevés volt és az épp elég volt ahhoz, hogy befejezze a Rambo-t. Ez tipikusan egy olyan film, ami sallangmentes, nincsenek benne fölösleges pofázások, elszállós jelenetek. Ami van benne, az humoros - nem egy amerikai "teenmovie" szinten, hanem tökös akciófilmes szinten. Hogy naturális? Mindenki tudta, hogy az lesz. Aki nem bírja az ilyesmit, az ne nézze meg; hameg mégis megnézi, mert kiváncsi volt rá, akkor meg miért néz furán, hogy azt kapja, amit ígértek neki? Amúgy meg a fegyverek által okozott sérülés is korrektnek tűnt nekem. Végre egy film, ahogy egy gépágyú tüze elől nem lehet elbújni egy tölgyfaasztal mögé, sőt még egy páncélozott hajóban sincs biztonságban az ember... Ez így teljesen korrekt. Ahogy korrekt a film is! ...kár, hogy nem lesz belőle több!
    Sly-nak meg minden tisztelet, hiszen kora ellenére jól szerepelt és sztem kiváló rendező! A Rocky Balboa esetében is ment a flame anno, hogy gagyik a szövegek, meg ilyesmi... Sztem pedig tökéletesen mutat be egy ökölvívó karaktert. Azt adja, amit kell! És szórakoztató, akárcsak a Rambo!
    Kötelező darab, szvsz...