freemanone#31
Mindkét oprendszert lehet ajnározni valamint szidni is. Egyik sem tökéletes. Viszont úgy érzem hogy elég erős gépet adtam a Vista alá, (cáfolj meg kérlek ha nem így van) de nem éreztem a használata közben sebességbeli gyorsulást a programok futási sebessége nem javult sőtt, valamien szinten egyes applikációknál romlott is. Azzal hogy teli cash-eli nekem a memóriát több erőforrást szív le és nincs mihez nyúlnia amikor szüksége lenne rá. Swapelni kényszerül belassul. A több asztalos megoldást én is kénytelen vagyok használni WebSphere Adminisztrátorként. Amikor több serverre kel egy időben telepíteni valamint egy rakás alkalmazásra szükség van, hogy kivitelezhető legyen a teljes install nem férek el egy asztalon. Van rá egy nagyon jó kis tool MSWIN alá amivel tökéletesen lehet használni. Négy asztal és hotkey-el lehet váltani igény szerint beállítva. Sosem volt még bajom ezzel amióta használom tökéletesen működik.
A beszédfelismerő viszont jól jönne párszor :) Azt még nem próbáltam/nem hallottam róla. De mindenképp utánnajárok, már csak a kíváncsiság is, hogy mennyire komoly szintű app lett.