• Skynet
    Ime az ok:
    Elöbb utóbb a rendszerkövetelmnyek részben Vista fog szerepelni,xp nem...El fog tűnni,mint a win95,95,stb....

Winzipre nc,a sidebar-t kapásból kikapcsoltam,nem érdekel,amúgy nem láttam még ráfagyni asztalra...A teljesitményéről meg csak annyit (plusz helyfoglalásról),hogy a nemrég ezenahonlapon is bemutatott progival kb 3 gb-os installt csináltam a vistának,egy rakás amúgy tökfelesleges funkciót kikapcsoltam,és amellett hogy teljes pompájában tündököl a vista elértem hogy a crysis kb 2-3 fps-el legyen lassabb mint xp-n...2-3 fps meg kb behozható lenne ha a vista kinézetéhez is hozzányúlnék,de nemteszem mert 2-3 fps már vicc...
    A memóriahasználatról...Mindenki csak pampog miatta de utánnanézni,mirt eszik ennyit,luxus.:)
    Superfetch...Másnéven előtöltő szolgáltatás...Eredetileg sebességnövelés céljából tették bele a vistába,zabálja a memóriát,a lényege hogy a gyakran használt progikat letárolja,igy gyorsabban indithatóak...nyugodtan ki lehet kapcsolni,mert szart sem ér...És hopp,láss csodát hovatünt a hires memóriazabálás????:)